[]

Hadi bana telefon alalım

Selamlar , sizce piyasadaki en alınası telefon hangisi. Iphone 4s mi alsam yoksa htc modellerinden bir tanesini mi? Samsung gs 2'de çok iyi diyorlar ama Samsung çok kullandım biraz değiştiresim var , htcsense olayıda hoşuma gitti. Beni düşündüren olayların birincisi ios'un arayüzü biraz eski gibi geliyor bana artık , androidler sanki daha janjanlı gibi , tuş kilidi açması falan bile hoşuma gitti androidlerin , iosta bunlar baya klişeleşti sanki sağa çek olayı falan. Bunlar değiştirilebiliyor mu yani temayla şunla bunla oynayarak. Ama onun dışında iphone iphone'dur diyorum uygulamaları , sağlamlığı , belki biraz dokunmatiği(son çıkan htc'ler ile fark yok diyorlar aslında). Siz ne dersiniz? Para sınırı yok hangi telefonu alayım ki şimdi ben?




 
paran varsa iphone 4s al.
diğerleri iphone 4s almayanlar için alternatif çözümler.

  • Jan Valjan  (10.01.12 17:28:00) 
Daha önce akıllı telefon kullanmadım sınırlarını çok bilmediğim için , işte mail'dir , yemeksepeti falan gibi uygulamalar , teamviewer gibi uygulamalar kullanıcam çoğunlukla.


  • layer26  (10.01.12 17:35:06) 
Para sınırı yoksa hepsinden birer tane al.


  • almanyayenilincebizdeyeniksayildik  (10.01.12 17:36:26) 
android ile ios tamamen farklı şeyler ve tamamen zevke hitap ediyor. şahsen onyüzbin liram da olsa iphone almam, zevk meselesi. android ten memnunum.

android 4.0'ın da çıkacak olmasıyla beraber ortalık daha da çoşacak.

şuna bakabilirsiniz;

www.google.com
  • personal jesus  (10.01.12 17:37:33) 
@personal jesus ; biraz daha açar mısın nedir farkları? android'in daha kişiselleştirilebilir olduğunu söylüyorlar.


  • layer26  (10.01.12 17:51:06) 
6 aydır iPhone 4 kullanıyorum. İnanılmaz derecede sevdim bu telefonu. Artık iPhone'dan başka telefon almam ben. Dolayısıyla size de tavsiyem belli...


  • marcelle  (10.01.12 18:27:23) 
htc desire hd kullanıyordum bozuldu, ondan önce iphone 3g vardı, şimdi 4s kullanıyorum. tabi custom rom, jailbreak falan peşinde koşmayı tercih ediyorum. eğer sırf mail falansa ortalama bir android bile halleder.


  • passion rules the game  (10.01.12 18:28:37 ~ 18:29:55) 
Android bir bilgisayar gibidir. İstediğin bu ise HTC alabilirsin.Iphone'u anlamak için ise eline alıp kurcalamalısın.


  • lebanon  (10.01.12 18:42:12) 
android ile ios arasındaki fark mac ile windows arasındaki fark gibidir. bambaşka sistemler, dosya sistemleri ayrı, formatları ayrı. gerçi iphone'daki uygulamaların hemen hepsi androide port ediliyor artık yani uygulama açısından bir sıkıntı yaşamazsınız.

androidin en sevdiğim özelliği, özgürlüğü. mesela adnroid için custom romlar var, eğer mevcut android sürümünden memnun değilsen bağımsız geliştiriclerin yazdığı daha verimli romlar oluyor, onları telefonuna yüklüyorsun makinen daha da hızlanıyor, ekstra özellikler vb. ek olarak iphone un jailbreak vs muhabbetinden de hazzetmiyorum.
  • personal jesus  (10.01.12 18:54:16) 
Arkadaşlar teşekkürler cevap yazıp zahmet veren herkese , birde bu iphone'da tema değişiyor mu konusuna bir cevap verseniz yukarıda yazdığım olaylarda ?


  • layer26  (10.01.12 19:20:25) 
İphone da tema değişebiliyor ama jailbreakli olması gerekli.


  • almanyayenilincebizdeyeniksayildik  (10.01.12 19:55:50 ~ 20:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.