[]

farenjit

Şimdi bu sabah 3. antibiyotiğimi aldım ama hala şiş bademcikler, ne zaman geçerler bu illet?

1000mg augmentin alıyorum yanında vitaminini kloroben'ini bepanten pastilini eksik etmiyorum, hep sıvı tüketiyorum uygun sıcaklıkta, 80 kil0 31 yaşında er kişiyim.


 
bir de çok sık hastalanmam, son 6 aydır 2. hastalanışım, ilkinde de farenjit değil normal soğuk algınlığı olmuş ancak antibiyotiksiz ateşlerle geçirmiştim 1 haftada..


  • aboutablank  (10.01.12 15:05:58) 
yok mudur bir cevap yazacak babayiğit yahu...


  • aboutablank  (10.01.12 15:41:17) 
3. antibiyotik olduğuna göre 2.günde olmalısın. Muhtemelen yarın akşam azalma olduğunu hissedersin.


  • aiclia  (10.01.12 16:02:45) 
yok kronik değil,

cuma gecesi azıcık ağrımış cumartesi sabahına sıkı kahvaltı ve fısfısla geçmişti ama akşama biraz arttı sigara falan da var tabi, sonra pazar günü yoldaydım tüm gün neredeyse italyada yaşadığım şehre geldim yordum bünyeyi, ev de buz gibi olmuş tabi pazartesi sabahı baktım coşucak bu ilaca başladım pazartesi öğlene doğru bademciklerin dirsek temas aralığı vaziyetine geldiğini söyleyebilirim.. ama durduk yerde acı çok yok gibi ama hissediyorum işte bademciklerin birbirine temasını mı desem şişliğini mi desem..

antibiyotik aldım işte, o geçirir, semptomatik olarak bepanten pastil ve kloroben sprey kullanıuorum..
  • aboutablank  (10.01.12 16:19:01) 
yutkunma zor baya, ağrı yapıyor, nefeste sorun yok ama..

ballı sütü burada yapıcak cezvem yok desem :)
pastil, bol sıvı tüketimi, antibiyotiğin zamanını geçirmeme ve vitaminle birlikte almak. bel bağladığım herşey bunlar...
  • aboutablank  (10.01.12 16:45:45 ~ 16:47:22) 
o da yok yeminle..

sallama çay yaparım ama su kaynatıcak bişeyim var :P
  • aboutablank  (10.01.12 16:56:11) 
teşekkür :)


  • aboutablank  (10.01.12 17:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.