[]

kulaküstü kulaklık tipi

kulak sağlığı, ses kalitesi, rahatlık vb. bakımdan;

www.dr.com.tr

bu tipi mi?

cdn.hizlial.com

yoksa bu tipi mi önerirsiniz? yani süngerin üzerine bir deri olması mı iyi yoksa direk sünger mi?

 
ben 1.deki den kullanıyorum ,hoş oluyor,müzik dinlediginin farkına varıyorsun.bence daha saglıklı,ses kalitesi harikulade,rahatlıksa oldukca rahat şahsi kanaatim.


  • tuzlanmis sekersever  (08.01.12 14:31:36) 
1 deki. gamer kulaklığıdır aynı zamanda, ki gamerlar için sesin ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz.


  • klassno  (08.01.12 14:35:07) 
2. tip kulakta bir müddet sonra ağrı yapar çünkü kulak kepçeni kafana doğru bastırır. kulağını tamamen içine alan 1. tip daha makuldur ama ben olsam ya kulakiçi yada 2+1 alırdım ses kalitesi açısından


  • The_Lollok  (08.01.12 14:36:58) 
ne amaçla kullanacaksın onu söyle önce?

Eğer dışarda işe okula giderken günde 2-3 saat müzik dinleyeceksen kulak içi tavsiye ederim. Ama kulakiçi kulaklıkları uzun süre takınca rahatsız ediyor, en azından bende öyle.

Eğer evde kendi başıma müzik dinleyecem diyorsanız 1 numaralı kulaklıkları tavsiye ederim, 2. ler çok dandik duruyor.

Kulaküstü kulaklığı dışarda tercih etmeme sebebim ise, portatif değil, kıvırıp cebine koyamıyorsun ve bazı insanlar sana hala uzaylı görmüş gibi bakıyor kulaküstü kullandığında
  • bonjurkes  (08.01.12 14:41:05) 
@bonjurkes evde kullanacağım. internette gezinirken müzik falan dinliyorum. bazen geç saatlerde dizi-film ve tv'yi bununla seyredeceğim. o yüzden müzik dışındaki şeylerde sırıtır mı sence?


  • remy1  (08.01.12 14:42:19) 
çok rahat kullanırsın, sırıtma olmaz. Yalnız tek tavsiyem, nasıl olacak bilmiyorum ama, yastıkları büyük olan kulaklıklardan al, bu sayede uzun süreli kullanımlarda kulağını rahatsız etmez


  • bonjurkes  (08.01.12 14:44:40) 
etrafında deri olan diye bahsettiğiniz kulaklık, kapalı tip olarak geçer, bu kulaklıklar dışarıdan gelen sesleri bir ölçüde keser ve dışarı da ses çıkmasını aynı şekilde engellerler.
sadece sünger olarak bahsi geçen kulaklık ise açık tip olarak bilinir. bunların özelliği ise etraftan gelen sesi diğer tip gibi kesmez, böylelikle bir alt ses te olur ve dinlediğiniz müzikte sahne etkisi oluşturur, daha geniş bir alandan gelir. ancak dışarıda oturan biri hemen hemen sizinle aynı şeyi dinler. rahatlık kısmına gelince, açık olan biraz daha sıkıdır, bir süre sonra rahatsızlık oluşabilir, kapalı tip ise deri olmasından dolayı sıcak oluşturur ve bunaltır. tercihim ise ev içinde kesinlikle açık tip olacaktır. selamlar.

  • ohtararan  (08.01.12 14:45:53) 
@bonjurkes
evet zaten bu sennheiser hd'lerin yastıklar büyükmüş. gönül isterki şu 5.1 dediklerinden alalım. çok övüyolar ama 150 civarı iyi 5.1 bulamadım. biliyor musun sen?

  • remy1  (08.01.12 14:46:55 ~ 14:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.