[]

work and travel

bunun için istanbulda en uygun şirket hangisi ve yaklasık 3-4 milyar para gerekiyor sanırım gitme aşamasına kadar, elimde şu an ön kayıt olabilecek kadar para var asıl parayı şirket ne zaman istiyor ?




 
öncelikse sana şunu söyliyim, çok garip mesajlar alacaksın, kimisi cep telefonunu isteyecek kimisi "bak şurası çok güzel" gibisinden şeyler diyecek. çünkü menejerlik gibi bir sistem var sanırım bu w&t sisteminde.

ben united towers ile gidiyorum, öncesinde arkadaşımla çoğu şirket ile görüştük.

sana anlatım kısaca:

atlas - daha ikinci seneleri w&t'da , tecrübesizler. sanırım en ucuzu bunlar, ama tecrübesiz olmalarından kaybediyorlar.

advis - görüştüğümüz kadına bir soru sorduk "1575 $ ile ne yapıyorsunuz" diye, kadın lafı evirdi çevirdi cevap vermemek için. ilk önce uçak bileti içinde dedi, sonra uçak bileti dahil değil harçlığınız dahil dedi. sürekli kendini öve öve bitiremedi, "14 yıldır bu işi yapıyorum şu ana kadar memnun olmayan hiç öğrenci olmadı, herkesi gerektiği yere yerleştiririm, şirketin marka değerini korumak için herkesi almam..." gibi şeyler söyledi. benim bildiğim dolandırıcılar öyle yapar. bir arkadaşıma sordum "nasıldır advis" diye, bir önceki sene gitti o, küfür etmediği şeyini bırakmadı. kadın parayı verin geri kalanını hallederiz diyor hep, parayı alıp kaçacak sanki. bu şeyler doğrultusunda, advisi seçmedim.

beşiktaştaki yere arkadaşım gitti (burger king'den yukarı çıkarken bir yerlerde ) pek samimi gelmediğini bir de listelerindeki işleri beğenmediğini söyledi.

en son united towers'a gittik, rucan diye bir adam var, genç daha. uygulamayı anlattı, ne yapıp ne yapmadıklarını anlattı, ücretini söyledi, bu ücrete dahil olan şeyleri söyledi, kendi gittiğinde yaşadıklarını anlattı, programda sorun yaşanılabileceğini sürekli çalışmanın zor olduğundan bahsetti ancak yapabileceklerini yaptıklarını söyledi ve bunları yaparken lafı hiç dolandırmadı.


hemen hemen tüm şirketler 31 ocağa kadar 1575$ ile kayıt alıyor, sonrasında her ay için 50 veya 100 $ zam yapıyorlar. ön kayıdını da genelde 300$ gibi bir ücretle yapıyorlar.


koaly gelsin =)
  • fakyoras  (08.01.12 08:32:39) 
Dollar ve Euro fırlamışken 3-4 milyar parayla biraz zor. W&T forum sitelerine üye olup gerekirse teker teker araştırmalısın. Paranın tamamını almadan kesin gözüyle bakmıyorlar işlemlerin yavaş ilerler hatta pek birşey yapmazlar; vize randevusu iş kalacak yer sevis falan önemli hiçbir işi gerçekleştirmezler. Fazla vakit kaybetme ocak geç sayılabilecek bir tarih yada vazgeç; zaten fason olduğunu anlayacaksın..


  • buzzer  (08.01.12 09:45:07) 
bu w&t şirketleri de amerikadaki sponsor şirketlerle anlaşmalı

amerikadaki sponsor, kişi başı yaklaşık 500$ istiyor bizim firmalardan. onlarda kendilerine 750$ falan istiyorlar. böylece o fiyat 1250-1300$ denk geliyor.

amerikadaki sponsor şirketlerden biri: www.ciee.org
bu ciee nin türkiyedeki şirketi: armadagrandee.com

direk bu ciee ile görüşemiyorsun maalesef. şubeleri aracılığı ile istiyorlar başvuruları.


son olarak: www.eksisozluk.com
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (08.01.12 10:14:44) 
Ben de Advis şirketiyle gitme tenezzülünde bulundum ama hiç mi hiç memnun kalmadım. Parayı aldıktan sonra umurlarında bile değilsin. United Towers ile giden arkadaşlarım memnun kalmışlardı, bunu düşünebilirsin. Ben gideli çok oldu ama asıl parayı şubata kadar ödemiştim galiba ama bence de geç kalmışsın.


  • duyond  (08.01.12 14:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.