[]

düşüyormuş hissiyle uyanmak?

okulda dersler sarmayınca vuruyorum kafayı sıraya uyuyorum. uyuyorum dediğim 10-15 dakika en fazla. neyse böyle uyurken aynı zamanda hocayı da duyuyorum ya, hem uyuyorum ama sınıftaki diğer sesleri de duyuyorum aynı zamanda. acaba bi şey olursa hemen uyanayım diye pür dikkat uyuduğum için mi böyle? normal evde uyurken falan müzik bile olsa duymam dümdüz uyurum işte.

neyse 10 dakika böyle uyuduktan sonra da düşüyormuş gibi oluyor, öyle uyanıyorum. düşüyormuş gibi dediğim dengeyle alakalı değil sadece zihnen öyle hissediyorum.


astral seyahat dedikleri mi bu? ne bileyim ben daha değişik şeyler bekliyodum astral seyahat'ten benimkisi de bu mu şimdi?

www.eksisozluk.com
www.eksisozluk.com

şu iki entry'de düşme hissiyle uyanmak demişler de ondan dedim.

ne lan bu şimdi? normal bi şey mi?

teşekkür ederim şimdiden.

 
Tam uyumama ile alakalı sanırım. Bende de oluyordu. Dediğin gibi uyanıp soruya cevap vermişliğim var. :)


  • nickini vermek istemeyen uye  (08.01.12 00:14:06) 
bana da oluyor sürekli ama ben hiç astral seyahat ile alakalı olduğunu düşünmemiştim. benim bildiğim kaslar geriliyormuş sanırım gün içinde sonra uyku anına geçerken birden gevşeyince böyle bir his oluşuyormuş. ama emin değilim sallama bir şey de olabilir. nereden duyduğumu bile hatırlamıyorum.


  • lexiegrey  (08.01.12 00:15:44) 
derler ki evrim ile alakalıdır.

evrilmeden önce maymunken ağaç dallarında uyuyup akabinde sık sık yere düşermişiz. işte bu his de oradan kalmaymış.
  • marido  (08.01.12 00:16:48) 
Dediklerinin aynisi bana da oluyor. Guya uyuyorum ama sorsalar olan biteni anlatirim. Uyumamam gereken yerlerde uyudugumda oluyor bu.

Dusme hissi herkeste oluyor, bedenin beyinden daha sonra uyanmasi filan diyorlar.

Ozetle ikisi de normal. Astral seyahat degil.
  • lightblue  (08.01.12 00:17:58) 
yamulmyursom beyin vücuda hacı yaşıyon mu sen diye sinyal gönderiyor, eğer tam uyku moduna girmeden böyle birşey olunca sıçrayarak uyanıyorsun.

türkçe meali ise beyin vücuda titre ve kendine gel diyor
  • bonjurkes  (08.01.12 01:12:30) 
  • archvile  (08.01.12 01:55:58) 
Kasların uyku moduna giriyor fakat beynin giremiyor. Asayiş berkemal mi diye kaslara baktığı zaman beynin, bir yanıt alamıyor uyuduklarından dolayı, o yüzden boşluktaymışsın gibi hissediyor, panikliyor. Sen de korkudan ölerek uyanıyorsun. Böyle.


  • coldbound  (08.01.12 02:48:28) 
bildiğim kadarıyla çok yavaşlayan metabolizma ile ölme diye beyin bir şok atıyor ve ölmüyorsun. çok mantıklı geldiydi


  • The_Lollok  (08.01.12 12:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.