[]

Kendine güvenen evlatlar

Sorum şu, sebebi araştırıyorum..
bu kendine güvendiklerini hissettiren insanlar, nelerine güvenirler?
yani bilgisine mi, dış görünümüne mi, zekasına mı; nedir bunları diğer insanlardan farklı kılan?
ne bileyim diğer insanlarla konuşurkenki halleri daha bi rahat, sanki herkes onlarla konuşmak istermiş gibi, çekici bi halleri var.
Nedir bunun altında yatan sebepler, nelerine güvenirler yada hepsinden üstün olduklarına mı inandırmışlardır kendilerini?

 
hepsinden ustun olduguma hiç bi zaman inanmadım,dusunmedimde ama dısarda cocuklar top oynarken ben evde kapanıp gitar calıyosam bazı kişilerden daha deneyimli olurum demektir,yeteneklerime guvenirim yani kenks


  • GibsonRules  (07.01.12 19:42:52 ~ 19:43:22) 
öncelikle yetiştirilme tarzı diyorum ben buna. sana ne kadar güvenilerek yetiştirilirsen, sen de kendine o kadar güveniyorsun. bu öyle sonradan kazanılan bir şey olmuyor, senin var oluşunla başlıyor sanki. yapı + yetiştirilme tarzı meselesi. güzellik, zeka gibi kavramlar çok geride kalır.


  • devilred  (07.01.12 19:45:29) 
özgüvenleri diğerlerine göre daha az sarsılmıştır. bence bu kadar basit. yani yaşadıkları şeyler tamamen.


  • olkol  (07.01.12 19:48:54) 
kendini ne başkasından üstün görür ne de onları kendisinden. olduğu gibi davranır. kendini böyle kabul etmeyecekler hiç olmasın daha iyi. gibi bir takım şeyler.


  • eo tasartir  (07.01.12 20:05:13) 
gosterdigi tutum ve davranis ile hayatta istediklerini cogunlukla elde edebilmistir. bu olumlu sonuc da o davranislari tekrar etmesine neden olur.


  • bonnie and clyde  (07.01.12 20:31:13) 
kendine güvenmeyenlerin içinde bulundukları durumun nedeni, aynı ortamda bulundukları insanların kendilerinden üstün olmadıklarını düşünememeleridir. sende rahat ol, sende konuş, sonunda ölüm yok amk..


  • blackmail  (07.01.12 21:29:10) 
güçlü bir ego.

kendine güvenin balon olanı ve olmayanı vardır. her ikiside duruma göre çekici olabilir.
  • orpheus  (07.01.12 21:37:00 ~ 21:37:25) 
misal, ben ses tonumunn güzel olduğuna inanıyorum fakat topluluk önünde yada iş yerinde tanımadığım biriyle falan konuştuğumda, sesim kalınlaşıyor, tuhaf oluyor. ben bile tanıyamıyorum kendimi..


  • herşeyi soran adam  (07.01.12 23:59:30) 
normali bu zaten,kendine güvenmeyen insana neden güvenmiyorsun diye sormak lazım.


  • sorubankasi  (08.01.12 00:24:29) 
herkesin insan oldudugunu bilirler, baslarina gelen sey ilk defa onlarin basina gelmiyordur, sorunlari cözmenin onlarla bas etmenin bir yolu mutlaka vardir, bunu iddiali olacak ama dogustan biliriler, farkindalik ya da hazirbulunusluk.


  • rn  (08.01.12 17:19:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.