[]

kedi

bir kedi yavrusu sahiplenmek istiyorum. bornovada verebilecek olan varsa konuşabiliriz. (yavruları vardır, dağıtmak ister vs.)

bir de sorum olacak: oldu ki petshop'tan almak zorunda kalırsam sizce hangi cins kediyi almalıyım?

not: daha önce kedi beslemedim.

edit: takip ediyorum bazı facebook sayfalarını.

tamamdır petshop yok!

aytıca vurmayın lan tamam öldüm :)

 
cins kedi alma. git hayvan barınağına al bitane. sokaktan da alma. annesi falan vardır bilemezsin. sıkıntı yaşamasın hayvan da annesi de.
cins kedi alma. hayvan barınağı veya bu konudaki binlerce facebook grubu iyidir. hatta bugün bi ilan da vardı burada bile. ama o ist. idi sanırım. acele etme sana izmir'de de kedi bulunur az sonra. lütfen satın alma.

www.petshopgercegi.com
  • ben smyrna  (07.01.12 13:14:28) 
sokaktan bulunmuş ve annesi ortada olmadığından emin olarak eve alınmış mutlu kediler:
gevrek ve boyoz: www.flickr.com
köfte: www.flickr.com
  • ben smyrna  (07.01.12 13:17:44) 
cins kedi alma,sokaktaki kediyle cins kedinin hayatında bi fark yok,cins kedi neden pahalı can degil mi ikiside(farkındayım humanizme bagladım)ben smyrna'ya katılıyorum barınaga git orda şirin şirin yavrucaklar vardır,ama nolur bırakıcaksan alma nice insanlar gorduk alıcam bakıcam deyip 2 aya bırakan..


  • GibsonRules  (07.01.12 13:31:16) 
sokaktan tekir al daha güzel.
kedi yahu bu.
sırtındaki deri farklı diye yanlış bir iş yapma.
içine bak sen onun.
tekir kedi al sokaktan bence.
acayip oyun manyağı hayvanlar.manyak ilgi gösteriyor shibine.
  • Jan Valjan  (07.01.12 13:33:00) 
takip edin

www.facebook.com
  • metehan01  (07.01.12 13:38:13) 
jan'da siyam var ama bu arada..


  • ben smyrna  (07.01.12 14:14:53) 
benim 8 kedim var. hepsi de sokaktan, hepsi de ayrı güzel ve akıllı.

ben smyrna'ya ben de katılıyorum :)
facebook'ta hay sev'in ilanlarını takip edebilirsin.
  • blatta hiberna  (07.01.12 14:33:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.