[]

Ayvalık'ta pansiyon veya otel

Ayvalık'ta Ağustos ayında tatil için fiyat ve ulaşım olarak uygun pansiyon veya otel önerileriniz varmıdır?
Not: İnternet üzerinden aranıp bulunacak öneriler yerine oralı olan ya da tecrübe etmiş kişlerin önerilerini bekliyorum.



 
merhabalar,
ben hiç gitmedim ama bir arkadaşımın ayvalıkta "kuğu pansiyon" adlı bir yeri var. kişi başı oda fiyatı 25 ytl, altı kişilik apart daire fiyatı ise 80ytl imiş. ayrıntılı bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.
Engin Ataklıoğlu: 0 536 272 13 85/ 0 266 331 19 92

iyi tatiller.
  • kizillik  (28.07.08 14:16:36) 
ayvaligi bilemiyorum ama ayvaliga yaklasik 1 saat uzaklik burhaniye/oren de gecti butun yaz aylarim. ayvaliga gidersen burayada gidebilirsin gibime geliyor. kafa dinlemek icin birebir sessiz sakin biyerdir. sana orada kalabilcegin otelleri ve alternatif onerileri sunayim. orenden edremite dogru sahil kesiminde onerebilecegim 3 tane yazlik site var. orjan, denetko, meco sahil sitesi. bu sitelerden ev kiralanabiliyor 15 gunluk, bir haftalik. bazi ev sahipleri evlerini kiraya veriyor. denetko ve orjan devasa buyuklukte sitelerdir. bu bahsettigim sitelerin hepsi denize sifirdir ama denetko ve orjanda tutacaginiz ev sitenin sonundaysa denize gitmeniz problem olacaktir. meco sahil sitesi ise bizim yazligin bulundugu site. 70 tane ev var ve denize sifir. en uzak ev 100 metre kadar denize. sakin bi sitedir. yasli kesimi boldur. kafa dinlemeye birebirdir. yazlik ev kiralamak uymazsa yine bu sitelerin dibinde oteller var. nina, mtk, efem otel, orient club diye. bu otellerde denize sifir. ekonomik otellerdir bide bunlar. orient disinda bu otellerin kurulusunu ve insaat halini bilirim. nina ruhatsiz calisirdi, orientde genellikle alman turistler kalir, efem ve mtk ise yerli turistlere calisir. efem otelde tanidiklar kalmisti, gayet memnunlardi. hatta kahvaltiya gitmistik. ustu acik bir restoranlari var ve ayaginizi uzatsaniz denize degecek sekilde kahvalti ediyorsunuz. bu saydigim oteller orene 5 dakika uzaklikda. alisveris icin 10 dakika uzakliktaki burhaniyeye gitmeniz gerekir. bide bu bolge serin olur geceleri. geceleri kazak ve hirkalarla ciktigimi bilirim. gunduzse normal sicakliktadir.


  • sanio  (28.07.08 17:30:09) 
benim hala hep ahu pansiyon a gidiyor. ama fiyat falan bilmiyorum maalesef


  • su nanesi  (28.07.08 17:40:18) 
ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum...


  • urubitinga  (01.08.08 13:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.