[]

tavuk bozulması

efendim gerizekalı bendeniz, buzdolabının ne kadar elektrik harcadığını, saati ne kadar döndürdüğünü anlayabilmek için buzdolabını düğmesinden kapatıp sıfıra getirmiştim. sonra da ne kadar gerizkalı bir adam olduğumu kanıtlarcasına onu öylece unutmuşum. buzdolabının buzluk kısmında üç adet donmuş tavuk göğsünden başka bir şey yoktu. yani bozulacak başka bir şey yok. bu işi cumartesi sabahı yaptım. pazartesi sabahı işyerine bir geldim ki buzluktaki tavuklar erimiş normal olarak. ama soğuk soğuk duruyorlar.

şimdi benim bu tavukları yememem daha doğru sanırım. çöpe atarken hangi duayı edeyim de çarpılmayayım?


 
evet 2 günden sonra yeme riskine girme bence de. süphaneke ile atabilirsin.


  • gerrain  (28.07.08 10:05:06) 
bence de yeme. özellikle de havaların böyle sıcak olduğu zamanlarda etlerin bozulma süresi kısalıyor, birkaç defa besin zehirlenmesi yaşamış biri olarak yememeni öneririm. bozuk etten zehirlenmek çok feci oluyor, riske atmaya hiç değmez.


  • think martini  (28.07.08 10:24:24) 
Günah olmasın diye yiyip kendini öldürmek daha büyük bir günah bildigime gore.
Allahım sen bana akıl fikir ver diyerek gönül rahatlığıyla atabilirsin.

  • im2shy  (28.07.08 10:47:41) 
evet üç koca parça tavuk göğsü çöpe gitti salaklığım yüzünden.

kedi köpek yese onlara da dokunur mu peki? en azından pişirip sokağa koysam da kediler nasiplense?
  • kibritsuyu  (28.07.08 10:52:31) 
ya ben de onu dicektim..ver hayvanlara onlar yer.. sanırım bi şey olmaz.. adamlar ne bulsa yiyor sonuçta..


  • hareket saati gecmis otobus kaptani  (28.07.08 11:00:52) 
kesinlikle yeme ki buzluk düzgün çalışsa bile çok uzun süre kalan tavuklar sakat bence. taşı yesem ögüten bir adamım şimdiye kadar sadece bir defa hafif gıda zehirlenmesi geçirdim marketten o gün aldığım tavuktan %99 bir kere de muhtemelen işyerinde yemekte çıkan tavuktan ishal filan. yani tavuğun 0ı bile nerdeyse tehlikeli:))


  • joepiscopo  (28.07.08 11:32:26) 
iyice pişir, ne kadar toksin varsa denatüre olsun, sonra kediye filan verebilirsin, onlar protein ağırlıklı beslendikleri için sindirim sisteminde bir temiz parçalıyorlar, hiçbişi olmaz.

senin için garanti veremem:))
  • kara kadife  (28.07.08 20:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.