[]

sözlükte onay

Sözlükte bir hesap almak için 10 entiri doldurmuştum, yaklaşık geçen sene. 12 bin kişi filan vardı bekleme sırasında. Bu sayıda gözle görülür bir fark olmadan aylar geçti. Son 1 aya geldiğimizde bu sayı 10 bin kadar düştü, 4 bin kalmış.
Merak ettiğim şey, bu yazarlık onayı için bakılan entiriler belli bir konu başlığına göre mi aranıyordur nedir? aylarca bi gıdım ilerleme yok, şimdi 8 bin kişi birden?
sırf merak,afedersiniz :)


 
Her yazarin bir sirasi var, konu basligina gore degil..
Sirasi gelen yazarin yazdigi entry ler inceleniyor ve uygunsa yazarligi onaylaniyor..

  • yilmazyildirim  (06.01.12 08:10:15) 
son zamanlarda örneğin her gün en az bir defa online oluyorsanız, bu sizin sözlüğü aktif kullandığınıza yorulacak ve bu da sizi öne çekecektir.

" bu sıra ilk defa onay bekliyor olmanıza ve 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre belirlenmektedir. " sadece bu değil yani.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (06.01.12 09:29:19 ~ 09:29:48) 
araya adam sokma var kanka, mesela ben araya adam sokup yazar oldum, 63 000 kişinin önüne geçtim. ;) daha doğrusu bana başvur diyen arkadaş ben moderatörü ayarlarım dedi, benim hakkımda iyi güzel şeyler söyledi fln.

sözüm ona demokratik bir ortam ama herkes herkesin hakkını yiyebiliyo böyle. senin hakkını da yemişim mesela, bilmiyorum affeder misin beni?
not: ateistsporum
  • siradisi00  (06.01.12 10:21:12) 
uzun süre hiç girilmeyen hesaplar belli aralıklarla silinir. bir süre önce de böyle bir işlem yapıldı ve onay bekleyen çaylak sayısı yanlış hatırlamıyorsam 70000lerden 30000lere düştü (bunlardan 8000i de büyük ihtimalle sizin önünüzdeydi). düzenli olarak 24 saatte en az bir kez online olmak, sizi listede önünüzde olup da online olmayanların önüne taşıyacaktır.


  • realsanto  (06.01.12 17:17:50 ~ 19:31:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.