[]

BMW e34 kasa 520i

Sizce bu araç nasıl? Yani belirgin bir hastalığı var mı? Temizini bulursak ömür boyu kullanabilir miyiz? Bir tane özel yapım buldum.Koltuklarına varana kadar elektrikli, bu araç 93 model.Sizce böyle bir aracın piyasası ne kadar




 
70 yaşında falansan 93 model bir aracı ömür boyu kullanabilirsin evet


  • skywalkeremre  (05.01.12 22:36:21) 
o motordan hayır gelmez artık.


  • kim milton nielsen  (05.01.12 22:38:00) 
güzel bir araba güzel olmasına fakat çok dikkat ederek alınması gereken bir araba. yakıt yedek parça fiyatı gibi konuları aştığını düşünüyorum zaten biliyosundur bu konularda ekonomik olmadığını.ömür boyu kullanıcaksan alınabilir.çünkü satarken hızlı satılacak bir araba değil.sıkışıklık anında hemen paraya ceviremessin.çevirsende istediğin fiyatlara satamassın.
alıcağın arabanın donanımları gözünü boyamasın.iyi bir ekspertiz yaptır. motor ömürleri çok uzun olan araçlar değiller bakma bilmem kaç bin km devirir dediklerine en fazla 250.000 km motor ömrü olan bir araba.
araç 93 model fazla birşey bekleme değişen parçaları boyanan parça falan illaki olucaktır.şaseler ve travesde işlem olmamasına dikkat et.
motor kompresyonunu ölçtür.aktarma organlarına bir baktır. bunlarda sıkıntı yoksa. uydur kaydır işlemler yapılmamışsa bir problem çıkarmaz.
kronik bir hastalığını duymadımda görmedimde.alırken özenli davranırsan canını sıkıcağını düşünmüyorum.
  • racing2  (05.01.12 22:53:41) 
@racing. hepsine baktırdım araç 2006 trafiğe giris 2008 türkiye ye girisi var her seyi ile tertemiz sonuçta 6 silindirli bir makina için 250.000 bin km nin pek büyük bir anlam ifade ettigini düsünmüyorum....çok arastırdım bu kadar dolu aynı modelde bile bulamadım...20.000 bin isteniyor ayrıca


  • margi kleinjan  (05.01.12 23:34:33) 
93 model 5 serisi için 20 bin çok para.istediği kadar donanımlı olsun en iyisine 14 - 16 binden fazla para vermem ben şahsen.20 bin tlye 97 model is motor 3 serisi alırsın.senin aldığın araba eski nesil motor. vanos yok bildiğim kadarıyla 94'ten sonra tek vanoslu motorla ürettiler 5 serisini ama tam emin değilim.

bak mesela aşagıdaki link 18500 yazmış kmsi düşük ve donanımlı bir araba.bana kalırsa 18500 etmez ama 20 bin de 93 model bir arabaya verilmez.17 falan hadi 18 olsun en fazlaa ama 20 bin gerçekten çok.
www.sahibinden.com
  • racing2  (05.01.12 23:55:58) 
6 silindirli olması motor ömrünü değiştirmez.bu araçlar süper benzine göre üretilmiş araçlar günümüzde kullanılan kurşunsuz benzin zaten bunlarda bir motor ömrü kısaltıyor diye biliyorum.tabi bu kulaktan dolma bir bilgi.
onun dışında motor ömrü için hiçbir araba için net rakam verilemez.ama 250 km yi geçip hala rektifiye olmamış bir e 34 görmedim ben daha.

  • racing2  (06.01.12 00:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.