[]

Elektronik Sigara Hakkında

Şu elektronik sigaralar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye'de çeşitli gerekçelerle yasaklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sigaradan alınan vergilere tehdit oluşturduğu için olabilir mi acaba?

Yıllar önce arkadaşın içtiğinden bir iki fırt almıştım, gayet başarılı bir sigara simülatörü olduğunu düşünüyorum.

Bu meret nerden alınır? Kaç paradır? Ne biliyorsanız anlatın corçlar! :)

 
www.dealextreme.com da ucuzlari vardi diye biliyorum ama çin uretimidir muhtemelen :)


  • kobretti  (05.01.12 12:36:37) 
O sigaraya benzer tadı yeni kartuş taktığında ilk birkaç çekişte alıyorsun sadece sonrası işkence, ama fiziksel bağımlılık konusunda çok faydası var tabi elin boş kalmıyor.
Bulursan ve alacaksan kartuş al bol bol ve onlar da kendi içinde S M L XL gibi ayrılıyordu. En sert olanından al.Hafifleri bir şeye benzemiyordu.
Bir de adını hatırlamadığım bir ilaç vardı Bulgar yapımı (tabex) olabilir placebo etkisi olsa da onun da faydasını görmüştüm.
& nicorette freshmint 4 mg.
+Sigara dan daha zararlı olacağını sanmıyorum.
  • kotukediserafettininexkankasi  (05.01.12 12:55:54) 
bunun sayesinde 2.5 ay sigara içmedim. 24 saat elimde gezdi. koku ve duman problemi yok, bu nedenle her yerde içebiliyorsun. iş yerinde bile içersin püfür püfür.

gelgelelim sonuca; bu alet sana sigarayı bıraktırmaz. sadece ''sigara içirtmez, kendini içirtir''.. şimdi bozuldu o (ki 2 aya bozuluyorlar o kesin, ya da pilleri ölüyor) tekrar içiyorum sigara.

ama güzeldi o günler :) bir fırt çekip cebe koymak falan güzeldi.
  • diskbudur  (05.01.12 13:58:17) 
bir gün boyunca çeşitli aralıklarla içtim, en kalitelisiydi..boğazını kurutuyo insanın..öksürttü..belki yanında bişiler içmek lazım..ama keyifli fena değil..


  • kerem75  (05.01.12 14:14:22 ~ 14:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.