[]

kışın tatile nereye gidilir ki ?

selam naber ? kız arkadaşımla bu ay sonunda ( ocak sonu veyahut şubat başı gibi ) tatile gitmek istiyoruz. bu winterfest'lere baktık ama oldukça pahalıya patlıyor.. ( 2 kişilik odada 450'den aşağı yok ) toplam bütçemiz 750 gibi. yaşadığımız şehir sakarya. nereye gidilir ki ?

böyle fiyatlarıyla da belirtirseniz tam süper olur


 
uludağ dicem ama fiyatları çok uygun olacagını sanmıyorum.


  • comeon  (05.01.12 12:45:12) 
uygun fiyat istiyorsanız amasra'ya gidin. sezonda olmadığı için hem çok ucuz oluyor hem de bomboş oluyor. tam kafa dinlemelik. tabi benim tatil anlayışım kafa dinlemek sizinki eğlence ise amasra pek uymaz size.


  • gakgul  (05.01.12 12:46:45) 
Fırsat sitelerini takip edin hiç denememiş olsam da çok ekonomik tur ve otel fiyatları görmüşlüğüm var.


  • kotukediserafettininexkankasi  (05.01.12 12:58:23) 
750 lira toplam bütçe ile nasıl bir tatil yapabilirsiniz? bunun zaten en az 200-250 lirası yol masrafınız olur. Bir de kaç gün tatil planlıyorsunuz o durum var. Domates ekmekle mi yaşayacaksınız?

Kısacası ya bütçenizi gözden geçirin ya da o kadar para ile tatil planını kışın yapmayın. Yazın yaparsanız en azından çadır kurarak konaklama masrafı yapmama imkanınız olur.

Yine de bir tavsiye vereyim,

www.lazhaber.com

Rize ayder yaylasında kardan adam şenlikleri var sizin bahsettiğiniz tarihlerde.
Ayder yaylasındaki otel ve pansiyonlar gecelik 40-50 liradan başlıyor. Netten araştırabilirsiniz.
  • Oguzhang  (05.01.12 12:58:40) 
ılgaz mountain resort. çocuklu aileler de var çiftler de. ben beğendim..


  • locco  (05.01.12 13:32:17) 
biz kayağa şubat ortasında sarıkamışa gidiyoruz, fiyatları bilmiyorum ama uludağdan uygun ve kar olarak da sert olduğundan kayağa daha uygun oluyor... bi araştırın tur şirketlerini derim...


  • ilse  (05.01.12 18:48:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.