[]

insan içinde heyecanlanmak

Biliyorum başlık saçma oldu.
Şimdi mevzu şu; kaç yaşına geldim hala sunum yaparken heyecanlanıyorum, diyorum ki "hepimiz insanız" gibi klasik şeyler düşünerek heyecanlanmamaya çalışıyorum ama bi çıkıyorum meydana, hemen sesim kalınlaşıyor, arada bir kesiliyor falan..
yahu bunun çözümü o kadar zor olmamalı, lan çoğu kişi de heyecanlı sunum yaparken..
yok mu bunun çaresi. çözmemiz gerek artık.

 
sunumdan önce 0,5 xanax'tan at bi yarım. tez zamanda o ruh haline de alışır heyecanlanmazsın bi daha.


  • chainreaction  (04.01.12 20:39:40) 
var tabi tecrübe,illaki sahne tecrübesi degil.eger bu durumda isen sosyal yeteneklerini,arkadaslarin arasindaki konusma yeteneklerini gözden gecir,rahat olmaya calis.


  • serabetan  (04.01.12 20:39:47) 
millet senden daha mı üstün amk? hepsinin amk. belkide seni dinlemeye gelenlerin içersinde ne mallar vardır. böyle düşün, bu felsefeyle devam et rahatlarsın.

sonuçta hepsi sıçıyo, hepsinden bok çıkıyo yalan mı?
  • blackmail  (04.01.12 20:41:40) 
bunun en etkili ve kalıcı çözümü vatandaş ile diyalog halinde olacağın bir işte çalışmak. diğer önerim, öğrenci iseniz öğrenci kulüplerinde aktif üye olmanız. baya etkili oluyor bunlar. son önerim ise seks :)


  • toshiro  (04.01.12 20:44:28 ~ 20:52:39) 
@blackmail
bu sıçma mevzusu bi ara işe yarıyordu, herkes sıçıyo lan zorum zorum zorluyolar falan diye aklımdan geçiriyodum =)
başka varmı böyle felsefeleriniz?
  • emricardo  (04.01.12 20:45:57) 
Sunumdan 5 dakika önce bir tek scotch. Eğer sık sık içiyorsunuz duble. Daha çok değil ama.


  • cashkorkmaz  (04.01.12 20:47:27) 
@toshiro +1

insanlarla direk diyalog halinde olduğum iş tecrübelerim oldu. şimdi feriştahı gelse susmam:P ha bi de ortamda seni rahatsız edecek bir kişi, nesne varsa ondan da rahatsız olabilirsin. Bu da senin davranışlarını, cesaretini etkileyebilir.
  • buyrun  (04.01.12 21:20:22) 
ya birisi sheldon cooper ın alternative pants videosunu bulup buraya koyabilir mi? Tam da bu arkadasın ihtiyacı olan şey:))


  • buyrun  (04.01.12 21:26:17) 
Yabancılar böyle durumda karşındakileri çıplak olarak düşün der. Bir işe yarar mı bilmiyorum, bence yaramaz hatta, ama öyle bir şey de aklında bulunsun. Denersin belki işine yarar.


  • darkredanger  (05.01.12 01:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.