[]

Istanbul - Paris - Istanbul (Nisan 2012)

Arkadaşlar 3 kişi bir Fuar'a gidip geleceğiz. Hangi havayolu'nu hangi şartlarla önerirsiniz?

Nisan'da olduğu için şimdiden alalım diyoruz. Ama bilemedik tabi nasıl alalım biletleri.

Bu hattı sık kullanan, önerileri olacak olan, her türlü bilgi verecek olan arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.

Not: hadi otel de olsun içinde sormuşken. Paris-Nord Villepinte civarında işimiz.

teşekkürler arkadaşlar

 
oncelikle, turk havayollarini oneririm. ama ben ucuzuna kacarim diyorsan, internetten search edersin. ebookers.com, lufthansa.com, britishairways.com, airfrance.com gibi web sitelerine bak. hangi havayolunun hangi donemde promosyonu var, cok onemli.
otel olarak, booking.com en iyi adrestir. ordan otelini sec, sonra gezisitesi.com'dan ayni otelin olup olmadigina bak. gezisitesindeki yurtdisi otel fiyatlari hakkaten cok ucuz olabiliyor.

  • uyku semesi  (04.01.12 14:14:20) 
Hangisi ucuzsa onu alın, 2-3 saatlik uçuş zaten. Bu hatta çalışan hiçbir firma çok kötü değildir, tabii yemek niye vermediler diyecekseniz Air France ya da THY almalısınız.

otel için: booking.com hep kullanırım, pek memnunum.
  • whoosie  (04.01.12 14:15:54) 
ben genellikle KLM (Air France) kullaniyorum. pariste oteller neden bilmem ama acaip pahalı. hotels.com dan tarih ve muhite göre arama yapabilirsiniz.


  • mat couthon  (04.01.12 14:20:29) 
klm nin allah belasını versin, bir kere kullandım burnumdan getirdi pezevenkler!!!


  • cedric tweedledee  (04.01.12 15:00:56) 
easyjet ne bileyim pegasus falan da bakabilirsin bu arada ucuz bilet için.


  • cedric tweedledee  (04.01.12 15:01:22) 
Bende geleyim mi?


  • excusez  (04.01.12 15:45:35) 
istanbuldan en ucuzu www.flypgs.com


  • removebeforeflight  (05.01.12 09:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.