[]

Metallica Konsere Gidiş Saati?

Şimdi efenim. Sevgili zoruyla gideceğim şu nadide konsere ait biletlerimiz "Numara üst çift" diye tanımlanan bölgeden..

Numaralı bileti alma sebebim, kapıda "Ekmeeek çıktıı!" diye birbirine giren insan güruhu arasında olmamak istemem. Ameliyatı, rahatsızlığı derken, bir de konser heyecanı arasında tekrar hastanelik olmayalım.

E numaralıyı aldık, kapılar saat 15:00 da açılır diye bileti de okuduk.
Asıl sorular başlıyor:

1) Saat kaçta kapıda olmamız yeterlidir?
2) Numaralı biletimin gösterdiği (koltuk, sandalye, taht vs.) noktada başkası oturuyor ise, yerimi zorla alma hakkım gizli midir?
3) Ben zekilik yapıp daha biletlerin ilk çıktığı dakika, en güzel yerden aldığım biletle gireceğimi düşünürken, çakalların önceden girip benim yerimi doldurma olasılığı nedir? Numaralının, numarasız gibi kullanılma ihtimali nedir?


Bir de harbi fecii tırsıyorum. Tekrar soruyorum. Kapı 15:00'da açılacak diyor.. Ben 19:00'da gitmeyi düşünüyorum. Çok büyük bir hata mıdır? Tırsıyorum vallahi..

 
koş çık hemen. durduğun hata.

edit: koltuk numarasına kimse bakmaz. önce gelen kapmıştır çoktan.
  • deckard  (27.07.08 14:19:32 ~ 14:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.