[]

Ev Sahibi-Kiracı Olayları

Sevgili kural nizam bilirler direkt konuya giriyorum.
Kiracıyım, apartmanın asansörü yenileniyor. Bence evin sahibi olmadığım için demirbaşlardan sorumlu değilim dolayısıyla bunun masrafından banane diyorum. Ancak evsahibim kullanımda bir demirbaş olduğu için daire başına düşen ücreti benim ödemem gerektiğini söylüyor, misal apartman boyansa ya da çatı yapılsa durum farklı olurmuş. Ama bana hala mantıklı gelmiyor. Ödemeli miyim şimdi bu parayı?



 
sakın haa çakallık yapmış bence hiç mantıklı değil yarın taşındığında ne olacak ödeme derim ben


  • basond  (03.01.12 18:30:50) 
Kiracıdan kimse asansör tamir parası alamaz. Hatta bulunduğun katta asansör kullanılmıyorsa(1. kat gibi)asansör bakımları için aidat bile ödemek zorunda değilsin. Boşuna atıp tutmuş o. Sen aidatı verirken o kısmı eksik yatır. Kimse de sana neden diyemez.


  • onexey  (03.01.12 18:35:59) 
ödemiyorsun, kontratında aksi bir madde yoksa. evin parkeleri de kullanımda onu da mı sen değiştireceksin?


  • african rain  (03.01.12 18:36:33) 
demirbaşların her türlü bakım ve tamiri ev sahibine aittir. kesinlikle ödemeyin. siz kırıp dökerseniz sorumlu olursunuz. örneğin camı kırarsanız taktırırsınız. ama pencere kasası çürür, yıpranırsa ev sahibi yeniler. mantık aynı. internette kısa bir aramayla kanuni dayanağını da bulursunuz.


  • marki  (03.01.12 18:37:49 ~ 18:38:38) 
daha bu ay oldu, ben toplantıya bile gitmedim. ev sahibi ödemiş bile 1000 lirayı.


  • saiko  (03.01.12 18:42:28) 
bizimkiler apartmanın yöneticisi, sordum şimdi ev sahibi öder dediler. kira ve apartman sözleşmesinde de yazıyordur. sizin ev sahibiniz çakallık peşinde..


  • toshiro  (03.01.12 18:53:05) 
yönetici de benim ödemem gerektiğini söylüyor, ağız birliği var yani aralarında.
şöyle bir baktım ama kanuni dayanak oluşturabilecek bir karar bulamadım. bilen varsa link atabilir mi? çıktısıyla gidip itiraz edeyim.

  • tungur eezi  (03.01.12 19:53:48) 
emsal karar

www.hanemiz.com
  • marki  (03.01.12 20:47:30 ~ 20:48:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.