(4)
Beylikdüzü-Esenyurt'tan 1+1 Ev almak
merhabalarbir konut çılgınlığı başladı gidiyor bende daha çok yatırım amaçlı olacak şekilde 50-60.000 civarı 1+1 ev almayı düşünüyorum 1-2 haftadır kafam karıştı. bu beylikdüzü esenyurt vs oralarda tavsiye edeceğiniz ileride kira getirisi yüksek olabilecek konutlarlar hakkında bilgisi olan var mı?
merhabalar
bir konut çılgınlığı başladı gidiyor bende daha çok yatırım amaçlı olacak şekilde 50-60.000 civarı 1+1 ev almayı düşünüyorum 1-2 haftadır kafam karıştı. bu beylikdüzü esenyurt vs oralarda tavsiye edeceğiniz ileride kira getirisi yüksek olabilecek konutlarlar hakkında bilgisi olan var mı?
0
osurmayamı geldik (
03.01.12)
valla bir fikrim yok ama sana tavsiye olarak şu tebernüş kireççi'nin websitesinde biraz takılmayı öneriyorum. bi sor istersen adama? cevaplıyor soruları. hayırlı olsun şimdiden.
0
O bolgeye milyon tane ev yapildi, kisa vadede kiraci bulmak veya istedigin kirayi almak zor olabilir ancak bolgede en iyi yer bizimkent dir. buradan alacagin bir evde kiraci problemi veya satis konusunda sikinti yasamazsin.
Ayrica bolgeye neredeyse 50.000 konut yapildi ve yapiliyor. bu bolgeyi sehre e5 ve tem olmak uzere toplam 7 seritli bir sistem bagliyor + metrobus. ileride yasanmasi muhtemel (su anda da var gerci) trafik sorununu da dusun derim.
0
bir dönem ben de bakıyordum. en uygun şartlar ukra'da gibiydi. fiyapı'dan uzak dur. bilindik firmalara yönel.
halkalı tarafında soyak'ın projeleri var. evostar falan. soyak'ın evleri her zaman prim yapar. araştır mutlaka.
ıspartakule'de de başlayan projeler var. bi gidip dolaş oraları. muhakkak seveceğin şeyler çıkar.
hayırlı olsun şimdiden. :))
0
metrobüs'ü de hesaba katın. metrobüs tamamlandıktan sonra, duraklara yakın olan evlerin değeri illa ki artacaktır.
0