[]

TTNET Telefonsuz internet başvurusu

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi TTnetin 6gb kotalı telefonsuz internetine başvuru yaptım.

Kullananlar veya bilgisi olanlar bu hizmet hakkında görüşlerini varsa şikayetlerini yazabilirlermi;(bilmediğim bir pisliği çıkarsa başvurumu iptal edeceğim)

telefonsuzinternet.onlinebasvur.com

 
Nası yanı? biraz önce kadın aradı 39 tl + her ay 2 tl abonelik ücretimi ne dedi neyse toplam kaça geliyor dedim 42 lira. Ben telefon hattı çektirmekle uğraşmak falan istemediğimden öyle dedim. Senin bahsettiğin kaç gb internet ve aylık ücreti nekadar?


  • Bysb  (03.01.12 10:11:11) 
kotalı alıyorsan çok kullanmıyorsun demektir. bence turkcell vınn al. hatta aileden bir kamu çalışanı varsa o alsın. aylık 29 tl. 4 gb kotalı. ayrıca heryerde kullanırsın. hızı da 3mbit sanırım.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (03.01.12 10:35:03) 
Vın tercih etmiyorum çok kullanışlı değil. 6gb yeter bana diye düşünüyorum. Hem çok fazla ücret ödemek istemiyorum sınırsıza 40 tl benim bütçeme yinede fazla ama 60 tl verip sınırsız yaptırmak daha da ağır gelir bütceme.


  • Bysb  (03.01.12 10:41:41) 
öncelikle, böyle ne idüğü belli olmayan sitelerden başvuracağınıza, ttnet'in kendi sitesinden başvuru yapın - hem bütün katılım koşullarını da okumuş olursunuz. bu tür yerler ttnet'in yapmadığı, ekstradan bir kampanya yapamazlar zaten.

www.ttnet.com.tr

şimdi de detaylara bakalım;

"Yeni aboneliklerde 24 TL bağlantı ücreti ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır."

demek ki bahsedilen 2 tl bu imiş.

"TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve ADSL internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır."

"TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olan ve ADSL internet hizmeti aboneliği bulunan mevcut abonelerden bir defaya mahsus 8 TL geçiş ücreti alınır."

demek ki @wide'ın ifade ettiği 8tl her halükarda alınıyor.

"Kampanya tarifelerine Yalın İnternet aylık erişim ücreti dahildir."

demek ki yine @wide'ın belirttiği aylık 15 tl'yi ödemeyeceksiniz.

ayrıca kampanya dahilinde modeminiz de hediye edilecek.
  • demcan  (03.01.12 11:47:31) 
beni arayanlar ttnetten değilmi ozaman? zaten numara normal cep telefonu numarası olarak cıktı. belkide kurumsal cep telefonu hattıdır ama işkillendim şimdi?


  • Bysb  (03.01.12 12:40:16) 
ttnet değil ama muhtemelen internet abonesi toplamak için izin vermiş olduğu bayilerden birinin internet sitesi. eğer ki dolandırıcı değillerse tabii.

yetkili bayilerin listesine ulaşmak için;
www.ttnet.com.tr
  • demcan  (03.01.12 13:37:36) 
diret ttnetin 6gb telefonsuz 8mgbit 39.90 tl başvuru linkini kendi sitesinden bulamadım birde onun linkini verirsen tam süper olacak @demcan


  • Bysb  (03.01.12 16:40:42) 
"Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Ofisleri ve Türk Telekom Bayileri'ne başvurabilirsiniz."

internet üzerinden yapamıyorsunuz. ama isterseniz daha önce verdiğim link'ten taahhütnameleri ve sözleşmeleri doldurarak hazırlayıp herhangi bir türk telekom ofisi ya da bayisine götürebilirsiniz.

edit: tam olarak şu yeterli -> www.ttnet.com.tr

gerçi illa ki doldurmanıza gerek yok, başvuracağınız yerde elbette ki vardır. yine de garanti olsun isterseniz yanınızda götürebilirsiniz.
  • demcan  (03.01.12 18:15:13 ~ 18:18:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.