[]

Bu kadar nakit para ile ne yapılabilir ?

Her ay 5000-7000 TL nakit elinize geçtiğini düşünün. Ancak 25 gün kadar sonra başka bir yere verilmek üzere.
Bu süre zarfında bu parayı nasıl işletirdiniz?
Çeşitli opsiyonlar ve olası kar oranlarını yazar/paylaşırsanız çok sevinirim. Bütün fikirler kabulümdür şimdiden teşekkürler yağız delikanlılar baldırınız çıplak kalmasın.


 
likit fon vs. alırsan yaklaşık 35 lira kazanırsın, risk 0, bu bir seçenek..
altın-dolar-euro-borsa yatırımı yaparsan başkasının parası ile risk almış olrsn

  • sic_co  (02.01.12 19:36:23) 
garantiye yatır bi kasa elma alsınlar senden habersiz ahaha


  • lewoxl  (02.01.12 19:36:52) 
borsa+döviz+altin fonu olusturun

riskli
risksiz

seklinde kendinizce bir karara varin ve bu durumlara göre oranlarini belirleyin
bence %35 döviz
%35 altin
%30 borsa

seklinde yaparsaniz mantikli olabilir ama her halukarda risk var olayin icinde.bu noktada borsada yatirim yapacaginiz sirketler önemli!oradada riskli ya da risksiz yatirimlar yapabilirsiniz.
  • serabetan  (02.01.12 19:37:52) 
paraya ihtiyacı olan birine borç ver.


  • baldur  (02.01.12 19:43:30) 
garanti elma hesabı nedir elma alsınlar senden derken ?


  • tatlisusamuru  (02.01.12 20:01:05) 
INGnin turuncu hesabı ve TEb in marifetli hesabı var
işletim ücreti yok vadeli değil ama ilk açıldığında ING%10 -TEB 10.5 faiz veriyor
havale eft ücretsiz
  • niye ama  (02.01.12 20:17:54) 
Bu 5000-7000 TL'yi kaybettiğinde sana ne kadar zarar vereceğine bağlı olarak değişir. Şayet "önemli değil" modundaysan o zaman en basitinden forex vb. işlere girebilirsin anlıyorsan.

veya borsa'da daytrader olabilirsin.

ama eninde sonunda bu iki işle de uğraşan adamlar kaybediyor onu da söyleyeyim (bkz: daytrader/@akilligelisim) ve (bkz: borsa/@akilligelisim)
  • akilligelisim  (02.01.12 20:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.