[]

ACİL piercing yutma

dilde konuşlanmış piercingin topunu değil de sivri kısmını yutmuş birine ne önerirsiniz? bunu vücuttan en zararsz nasıl atabilir insan?




 
ciddi bir tehlike olusturabilir ,hemen doktora gidin derim.sivri kisimlar ic kanamaya neden olabilir.eger sivri olmayan bir sey olsa ,cok rahatca vucut tarafindan sindirilmeden cikar gider ama sivri kisimlar sorun olusturabilir.

hemen acile gidin derim
  • serabetan  (02.01.12 13:07:52) 
zaman kaybetmeyip hastaneye giderek.


  • XILL  (02.01.12 13:08:16) 
geçmiş olsun büyük ihtimalle dışkıdan çıkar ama doktora bir gidin ne olur ne olmaz sivri bir şey sonuçta takılı kalabilir zarar verebilir.


  • madworld  (02.01.12 13:14:27) 
fazla korkulacak bişi değildir, doktora gidin, 4 saat arayla film çekilecek ve takip edileceksiniz. büyük abdestten ya da kusmuktan çıkacak olan koyu renkli herhangi bir madde kanama göstergesi olabilir (nası tanımladım ama. :)) )

kısacası; kolay kolay bişi olmaz...
  • siradisi00  (02.01.12 13:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.