[]

zehirin tarihi geçerse daha mı zehirli olur daha mı az zehirli olur, sizce?

9gagda görmüştüm




 
geçmez ki, zehirin çürüme ihtimali yok. içerisindeki toksik maddeler uçucuysa zamanla zehirlilik oranı düşer ama.


  • cro magnon  (01.01.12 23:47:41) 
daha az zehirli olur, özelliği yada etken maddesinin özelliğini kaybeder diye düşünüyorum.


  • hollowlife  (01.01.12 23:47:48) 
daha zehirli olmaz diye sallıyorum.


  • royal  (02.01.12 00:01:26) 
daha az zehirli olmali


  • cmr_sa  (02.01.12 00:02:43) 
ne tür bir zehirden bahsediyoruz. zamanla daha etkili bi hale de gelebilir. daha az zararlı bi hale de gelebilir. hiç bir değişime uğramadan da kalabilir. binbir çeşit zehir var hepsinin özellikleri farklı.


  • olkol  (02.01.12 00:26:57) 
bulunduğu ortama göre değişiklik gösterir bu durum.


  • saiko  (02.01.12 01:45:52) 
zehrin türü vs demeden mantıken bakarsak bir ürünün son kullanma tarihi, o tarihten sonra kalitesinin düşeceğini veya asıl işlevini yerine getiremeyeceğini belirtir. yani skt'si geçen bir gıda, besleme işlevini yerine getiremeyip tam tersine bünyeye zarar verecektir.
bu nedenle de bir zehirin tarihinin geçmesi onun etkisini artırmamalı, düşürmelidir. anca şöyle olabilir, aldığınız fare zehri havaya karışıp etraftaki insanları da zehirleyebilir. böylece etkisi artmış olur ama yine de, asıl işlevi olan sadece fareleri zehirleme işlevinden uzaklaşmış olacaktır.

tek cümlede toparlanacak şeyi uzun uzun yazdım ama bir de toplumsal mesaj vereyim. 1000de bir ihtimal dahi olsa sağlığa zarar verecek şeylerden uzak duralım, skt'si geçen ürünleri tüketmeyelim. çocuklar da -tarihi geçmemiş- şeker yiyebilsinler.
  • anonim yazar  (02.01.12 02:18:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.