[]

80 ler

Selam millet, 80 ler partisleri ile ilgili birkaç sorum olacak, cevaplarsanız çok sevineceğim;

Daha önce katıldığınız 80ler partisinde en çok neye önem verirsiniz?

En çok ne hoşunuza gitti?

Eğlenceli oyunlar oynadınız mı, oynadıysanız nasıl bir şeydi?

vs. vs...

Yani 80 ler deyince ne istersiniz, aklınıza neler geliyor ve bir 80 ler partisine gitseniz, içeceklerden yiyeceklere, müziğe...ne beklersiniz..?

 
bir tane orijinal NES kurulsun televizyona isteyen gitsin mario falan oynasın.
(bkz: NES)

hiç gitmedim 80ler partisine ama bu olsa çok sevinirdim, ama kıçıkırık gamestar oyun sistemi değil, öz hakiki sağlam bir NES olsun.

İçecek olarak da yine cintonik 80lerde popülaritesi artmış olduğu için onu görmek isterdim. ne bileyim öyle.
  • sanal hayvan  (01.01.12 21:57:58) 
Bir kere giyim olarak kesinlikle katılımcıların o yılların modasına uymasını beklerdim. Yani en azından mekanın vestiyerinde o dönemde giyilen ve misafirlerin kolayca kuşanıp takabileceği aksesuarlar(kafa bantları, kot mont, kot yelek ya da dönemi çağrıştıran baskıların olduğu t-shirtler vb.) olmalı.
Müzik de çok önemli. Misafirlerin de görebileceği bir yerde mutlaka deck teyp ve ona bağlı ses sistemi olmalı; partinin bir bölümünde eski stüdyo 24 kasetleri gibi karışık hazırlanmış dönem müzikleri bu deck teypten çalınmalı. Her zevke uygun dönemin popüler şarkılarından playlist oluşturulmalı.
Ortamda bir (tercihen büyük ekran) tüplü tv ve mutlaka VHS videoplayer bulunmalı. Bu videoda dönemin popüler film-kliplerinden hazırlanmış bir mix kaset olmalı, misafirleri o yıllara görsel açıdan da götürebilmek açısından.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben bir 80'ler partisine gitseydim beklentilerim bu ve benzeri şeyler olurdu diye düşünüyorum.
  • trawmatolog  (02.01.12 09:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.