[]

ev kiralamak

kiralamak için ev bakmaya gidildiğinde neye dikkat etmeli, ne sormalı, kontratta neye bakmalı? ayrıca gece ya da gündüz gitmenin bi farkı olur mu? yani ne biliyim bu oda ışık görüyor der gösteren adam ama görmüyordur filan. böyle günün zamanının fark yaratacağı şeyler. bana böyle şeylerden bahsedin.




 
Gündüz görmekte fayda var. Muslukların, giderlerin, varsa kombinin çalıştığına emin olun. Sonra size yıkarlar. Eğer herhangi bir yerde hasar varsa mutlaka kontrata yazdırın. Ev boyalı değilse onu da not ettirin. Evle nelerin kiralandığına dikkat edin. Eğer aspiratör varsa çalışıyor mu diye bakın. Durumunu not ettirin.


  • onexey  (01.01.12 20:34:58) 
Depreme dayanıklılığına, pencerelerine, ısınma sorunu olup olmadığına, genişliğine, mutfak dolaplarına, manzarasına... Yani her şeyine dikkat etmek lazım ama lütfen birinci maddeye dikkat edin.


  • samterk  (01.01.12 20:36:44) 
banyo tuvalet tavanlarında akıntı var mı, pencerelerden soğuk geliyor mu, evde yalıtım var mı diye bakın


  • neysene  (01.01.12 20:53:45) 
offf anlamak cok zor ama keske komsulara da bakabilme sansi olsa:) 'apartmanimiz cok huzurludur, komsularimiz harikadir' denilen evlerin cogunda komsular sabahin 7'sinde gurultuye baslar, gecenin yarisinda hala tepenizde bagira bagira konusuyor olabilirler. cozumu bilemedim, belki kiralayacaginiz evde ev sahibiyle filan sohbet ederken biraz uzun kalmak bir ihtimal ise yarayabilir:)


  • think martini  (01.01.12 21:24:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.