[]

ÖTV gelmeden fotograf makinesi alacağım fakat...

..öyle çok özellikli bir şey istemiyorum. 300 ytl'yi geçmeyecek. yani çoğunlukla karanlıkta olmak üzere normal fotograflar çekeceğim. bastırmayı da düşünmüyorum şu an ama olabilir belki ileride. şarj edilemeyen pillere karşıyım. medeniyetten uzak kalmayacağım için li-ion şarj edilebilir pilli istiyorum. (çoğunluk öyle zaten de söyleyeyim dedim)

casio exilim z9 ilgimi çekiyor. ne dersiniz? kullanan var mı? bimeks'te ellerinde olmadığını söyleyen satıcı "hesap makinesi, kol saati üreticisi o..." gibisinden caydırmaya çalıştı. hepsiburada'da indirimde. daha ucuza da buldum gerçi.
www.hepsiburada.com

kodak m1033'ü de beğeniyorum. 10 mp olması gereksiz gerçi.
fiyatı yüksek ama hizlial'da 289'a kapatılıyor.
www.hepsiburada.com

olympus fe-310. bu da olabilir gibime geliyor. olympus da önerilen markalardan.
www.hizlial.com

samsung nv8 diye bir şey var bir de.
www.hepsiburada.com

bir arkadaşım da ısrarla panasonic diyor. ben de ısrarla istemiyorum nedense.
şeklinin güzel olması da önemli.,

en olmadı 150 ytl'ye pilli kodak c813'ü alacağım olacak bitecek

ÖTV ay sonuna kadar yok sanırım. fırsattan yararlanayaım diye aceleye getirmek de istemiyorum gerçi. hiç fotograf makinem olmadı. alırsam neyinden pişman olurum, denemeden bilemem. o yüzden danışmak istedim. önerileri bekliyorum.

 
e) hiçbiri

panasonic lumix ya da canon powershot alın. ki lumix derim yine de. 300 e kadar çok güzel makinalar var.
hele kodak.. asla almayın. çöplük gibi görüntüsü. keza samsung da.
  • oceano  (25.07.08 20:51:57) 
Powershot serisi derim. Mümkünse şarjlı kalem pil kullanabileceğin bir makine olabilir. Casio exilim 3.2 ve canon s5 is kullanıyorum, casio ışığa bayağı hassas, gerçi karanlıkta çekeceksen giriş seviyesi tüm makineler tripod kullanmadan iyi sonuç vermeyecektir. SLR makineler için bile tripod şart zaten. Sonuçta kodak,samsung ve hp ye bulaşma derim, bilinen diğer markalar işini aynı şekilde görür.


  • transall  (25.07.08 21:11:13) 
casio en uygunudur bence ayrıca satıcıya aldırmabi başka gün gittiğinde sana casio dünyanın en iyi markası der ama bütçen uygunsa kodak al derim 10 mp olması gereksiz değil söylendiği gibi hdde performans gösterir olympusun yüzüne bile bakma


  • enter saltman  (25.07.08 21:32:24) 
kesinlikle canon ps a580 al. tam da istediğin fiyat hem de. (sanırım teknosada). bu makineyi al sorna bana duacı olursun :) bu fiyata bulabileceğin en iyi makine bu.


  • november rain  (25.07.08 21:34:42 ~ 21:35:29) 
ben olsam verdiğiniz linklerdeki makinelerin hiçbirini almazdım. bunların yerine bütçenize uygun herhangi bir canon powershot modeli alın... size fazlasıyla yetecektir.

garantisiz düşünürseniz (ki bence düşünün) gittigidiyor'a bir bakın...
  • forrestgump  (25.07.08 21:34:46 ~ 21:37:35) 
teşekkürler.
hepsinden caydım o, canonlara yöneldim. bakıyorum, fiyatlar uçuk. bi a580 var alabileceğim bi de a590. stoklarda yok ama a460 da olabilir.

pilliler gerçi.. hâlâ sıcak bakmıyorum bu pil işine. evden uzak olmayacağıma göre neden pil kullanmak isteyeyim ki?
bu arada gece çekeceğim dediysem o kadar da gece değil. hani konser, eğlenci yeri vs.
  • supergirl  (25.07.08 22:26:01) 
a450 yi boşver. çok eski onlar
spot a580 filan al. ben a540 kullandım bi süre spot. sonra dslr aşkım depreşince gidip eos 40d aldım :D
hayyam da babataş la bi konuşun derim, spotun canı orası malum. gittigidiyor da da bakın ama dükkanları filan varsa ordan alın. zira %10 komisyon büyük bir rakam
  • oceano  (25.07.08 22:50:36) 
kesinlikle linteki makinaları alma derim arkadaşlarda demişler zaten tavsiye edebileceğim panasonic lumix makinalara bir bak istiyorsan şuan kampanyası var sadece kutusu hasarlı sıfır cihazları uygun fiyata satıyorlar eshop.panasonic.com.tr


  • delidir yakalayin  (26.07.08 08:20:27) 
panasonic birkaç gündür sitesinde indirim yapıyor. bir bakın isterseniz.

eshop.panasonic.com.tr
  • kafa radyo  (26.07.08 08:44:57) 
canon'a yönelmiştim. kafamı karıştırdınız şimdi :) biraz daha düşüneyim


  • supergirl  (26.07.08 18:02:52) 
kardeşim canona yöneldinde canon slr üreticisi canonun performansı slr makinelerde belli olur dijital alcaksan kodak casio vb.


  • enter saltman  (26.07.08 18:47:06) 
eshop'u arayacağım. sorunlar sadece kutudaysa alacağım burdaki panasoniclerden brini.


  • supergirl  (26.07.08 20:03:01) 
eshop tekofaks'ın internet satış adresi oluyor. ben küçük bir iki şey aldım (hafıza kartı ve foto. makinesi pili) kutularda sadece toz vardı. ayrıca forumdonanım haberde de kampanya ile ilgili başlık var ve fotoğraf makinesi alan biri kutunun felan fotoğrafını da koymuş. son olarak bu indirmler olmasaydı bile ben lumix serisinden amacınıza uygun bir makineyi önerirdim.
forum.donanimhaber.com

  • kafa radyo  (27.07.08 12:21:47 ~ 12:27:03) 
Panasonic Lumix TZ1 alacağım

Teşekkürler
İyi ki burada sormuşum
  • supergirl  (27.07.08 15:21:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.