[]

eski sevgilimin bende değiştirdikleri

geçen sene bu zamanlar gördüğüm bir kızın peşinden aylarca koşmuştum. bildiğiniz üzere bu süreçte, hoşlandığımız kişiyi gözümüzde büyüttükçe büyütürüz, tabulaştırırız filan. bana da aynından olmuştu. kızla nihayetinde sevgili olduk. daha uygun bir tabirle kısa bir süreliğine takıldık. lakin gördüm ki hiç de beklediğim gibi biri değilmişmiş. sahte, sevimsiz, ukala bir şeymiş meğer. onun bu hali ve benim isteksizliğim bir araya gelince beklenen gerçekleşti ve ayrıldık hemen. aklıma takılır bir süre, sonra unuturum diye düşünüyordum ki.. hiç de öyle olmadı ya. aksine "öeeh, iyi ki kurtulmuşum şundan." diye düşünüyorum şu an için bile.

yalnız ayrılmamızın ardından karşı cinse verdiğim değerde dramatik bir düşme gerçekleşti. bunu ilk başta arkadaşım olan kızlar bana söylediler, o sıralar fazla takmadım ama.. şimdi bir dönüp baktım da neler yapmışım şu zamana kadar diye.. ailesiyle benim ailemin çok yakın dost oldukları, çocukluğumdan beri tanıdığım, benden beş yaş büyük bir kızla yatmanın eşiğine gelip son anda aklımda bir şeyin çakması sonucu geri vites yapmam, kızı öylecene ortada bırakmam, sonradan konuyla alakalı hiçbir açıklamada bulunmamam.. nişanlanmak üzere olan biriyle beraber olmam (burada pek hatam yok, o benden saklamıştı..) beni başka kızla, acaba tavlayabilecek miyim diye saçma bir merakla, onunla ilgileniyormuşum gibi yapmam; bunu başardıktan sonra ise yine hiçbir şey olmamış gibi davranmam, sonrasında kızın beni gerçekten sevmiş olduğunu anlamam.. yakın bir arkadaşımla birlikte olmam ve yine konuyla ilgili bir daha hiç konuşmamam (burada karşılıklı bir umursamazlık olduğu için fazla kafaya takmadım aslında, ama eski ben böyle bir şey yapmazdı yine de..)

tüm bu yaptıklarım için pişmanlık duyuyorum şu an fazlasıyla. birinden gerçekten hoşlansam da ona nasıl davranacağımı bildiğimden hiç yaklaşmıyorum bile artık. bende mi bir sorun var, yerimde kim olsa aynı şeyleri mi yapardı, eskiden mi fazla duyarlıydım? fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

 
dert etme cok da düsünme,illaki degisiklikler yapar bu seyler ama bu olay bi tecrübe sadece.

cok normal bunlar,birini sewdiginde ,gercekten sevdiginde buna benzer seyleri düsünmiiceksin.

rahat ol sadece
  • serabetan  (31.12.11 13:15:15) 
yarısına kadar hatamı anladım moduna döncek diye bi heves okudum. erkekler bu kadar şekilci oldukça bu döngü kırılmaz. o ukala sevimsiz kıza niye ölüp bitmiştin? önce onu hatırla, görüntü dışında bişey hala umrumda değil bence. o yuzden o kızlara iyi yapmışsın, onlar da zaten bu tarzın bir ürünü. sorun yok bence devam, yalnız gerçekten sevgi falan dersen bunlar pek olası değil dediğim gibi senin de pek derdin değil hala bence.


  • amlakit  (31.12.11 13:41:49 ~ 13:42:27) 
dediğin gibi, sırf görüntüsüden ziyade görüntüsünün yansıttığı gibi bir kişiliği vardır belki diye ilk başlarda öyleydim. sonradansa hayal ettiğim gibi biri olmadığını gördüğüm için ayrıldım. yoksa güzelliğinden bir şey kaybetmedi, başarısız bir estetik operasyon geçirmedi yahut kamyon çarpmadı. eskiden doğru kişiyi bulana kadar aramaya devam edeceğime inanıyordum sadece. ayrıldıktan sonra da o kişiyi bulana kadar denemeye devam diye düşündüm, ta ki şu ana kadar. baktım öyle olmuyor, izlediğim yolda zarar verdiklerim canımı yakıyor.. geri adım attım ben de. bu şekilcilikse, haklısın, kabul.


  • jack of hearts  (31.12.11 13:57:19 ~ 13:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.