[]

yılbaşı menüsü nasıl olsa?

efendim şimdi menümüzün bir kısmı aklımda hazır. içecek olarak rakı tercihimiz olduğunu da baştan belirteyim. sizden ricam aşağıdaki menüye ek olarak bir yardımcı yemeğe ihtiyacım var. bana 2 kişilik bir şeyler önerirseniz çok sevineceğim. tercihen milföyle yapılacak bir şeyler olabilir.

ızgara tavuk
pırasa kızartması
havuç tarator
bir takım turşular
salata
yoğun istek üzerine kabak tatlısı
çerez ve meyve gibi yılbaşı klasikleri :)

 
kereviz salatası. hani cevizli portakallı tavuklu olam. efsane bişi :)


  • c1b2k3  (31.12.11 08:52:37) 
dışarı çıkıp alışveriş yapmaya pek hevesli değilim açıkçası :) ben daha çok hani işte tavuk yanında pilavla falan servis edilir ya. hani böyle tabağın yanında tavuklara eşlik edecek bir yardımcı yemek arıyorum. ama öneri için de ayrıca teşekkür ederim.


  • kedili madam  (31.12.11 09:02:15) 
Milfoyden bezelye, havuc, patates ve dereotlu borek. (garnitur yazmadim cunku o hazir karisimla yapilir mi bilmiyorum.) Milfoyleri 4e bolup harcini koyup katlayinca boyutlari da daha guzel gorunur.


  • edaydin  (31.12.11 09:06:44) 
rakı varsa milföyle yapılabilecek en güzel şey bence paçanga böreğidir :)
umarım mezeleri de işin içine katmışsındır, onları saymaya gerek duymuyorum. ama yoğurt içine ufalanan kızarmış milföy ile yapılan bir meze vardı baya güzel oluyor.

  • loveinaflipbook  (31.12.11 10:41:37) 
saydıklarımdan başka bir tek yardımcı bir yemeğe ihtiyacım var. iki kişiyiz ve fazla yiyince şaftımız kayıyor. kendimizi durduramıyoruz. daha beteri bana vur deyince öldürüyorum. elim yemek yaparken aza gitmiyor. o nedenle böyle bir kısıtlamaya gittik :)

sonuç olarak milföyleri kase formatı alacak şekilde pişirip içine çok sevdiğimiz domates ve sarımsaklı bir sosla pişmiş zeytin salatası doldurmaya karar verdim. belki biraz küp kızartılmış patates de ilave edebilirim.
  • kedili madam  (31.12.11 11:05:52 ~ 11:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.