[]

Gişelerde OGS dolumu

Merhaba arkadaşlarım, canlarım,

Ziraat Bankası'ndan alınmış nadide OGS cihazı ile ilgili şöyle bir problemimiz var

1) Sanırım hiç kredi yok ya da çok az belki de ekside. Yılda bir iki kez kullanıyoruz. Yarın FSM ve otobandan anadolu yakasında biryere gidip gelicez.
2) Ziraat Bankasında hesabımız, hesabı olan bir tanıdığımız yok, bulamadık akşam akşam hesaptan havale yapacak birini.
3) Bu durumun akşam farkına vardığımız için ZB hesabına EFT yapamadık, pazartesi de çok geç oluyor, kredisiz geçiş, kara liste filan falan uğraşmak istemiyoruz, stresi yetiyor zaten.

Soru: Köprü/Otoban girişinde Ziraat Bankasının OGS cihazına kredi, para yükleyebileceğimiz yer var mı, bu mümkün mü? Değilse bir çözüm öneriniz var mı?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

 
Otobanda bazı yerlerde gişe bölümünun sol tarafında karayolu binası var. orada dolduruyorlar


  • ondkz  (31.12.11 01:31:00) 
öncelikle sormadığın gizli sorulardan başlayayım:)

--OGS sadece ziraatte yok. Örneğin garanti de var.(bknz: google da "ogs ödemesi")
--cebinizdeki kredi kartlarının arkasına bakın bir ihtimal KGS özelliği vardır.
--asıl sorunuzdan emin değilim yanlış bilgilendirmiyim.
  • halilibo  (31.12.11 01:34:42) 
panpa telefonla kredi kartinda yukleme yapabiliosun ziraatte 444 00 00


  • ra s al ghul  (31.12.11 09:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.