[]

Chrome+Facebook+Javascript problemi..

Merhaba Duyuru,

Şurda (git: 348004) facebookla ilgili yaşadığım soruna değinmiştim ve sorun chrome ya da java'nın facebook sayfamda verdiği hatadan kaynaklanıyor sanırım. Resimde de görüldüğü üzre javascript konsolunu facebook sayfamda açtığımda "Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier" şeklinde hata veriyor, ama başka hiçbir sayfada böyle problem şeyi çıkmadı.

bunu nasıl düzeltirim? google'a sordum ama bu hatayı ama yazılımcıların anlayacağı dilden cevaplar vermişler.

bi yardım edin be Duyuru.

not: bu arada facebook sayfam ie 8'de normal çalışıyor ama o kolpa tarayıcıyı kullanmak istemiyorum be Duyuru...

 
ctrl shift n tuşuna basarak gizli tarayıcı aç. Facebook'u ziyaret et, aynı sorunun olmaması lazım. Eğer oluyorsa başka bir saçmalığı vardır.

Ama kuvvetli ihtimal, ya cacheten, ya da kullandığın eklentilerden biri sebep oluyordur
  • bonjurkes  (31.12.11 01:01:48) 
aynen dediğin gibi gizli tarayıcıda oldu...bu durumda normal tarayıcıyı nasıl eski haline getirebilirim?


  • spider03  (31.12.11 07:13:14) 
sağ üstteki ingiliz anahtarına tıkla, oradan optionsa tıkla.

Under the hood kısmından (soldan üçüncü) en tepedeki clear browsing data diyip herşeyi silmeye ayarla ve tüm kayıtlı dataları sil.

Ondan sonra yine sol tarafta, en altta olan extensions kısmından extensionları devre dışı bırak.

Muhtemelen sorun cache le alakalı, ondan ilk basamakta anlattığım cache temizleme işini yaparsan sorun kalmaz, eğr yine devam ediyorsa teker teker extensionları devre dışı bırakarak sorunu bulabilirsin.

Chrome'um ingilizce olduğu için isimleri ingilizce söylemek zorunda kaldım
  • bonjurkes  (31.12.11 11:01:21) 
@bonjurkes; çok çok teşekkür ederim. işe yaradı.

ve iyi yıllar dilerim herkese.
  • spider03  (31.12.11 19:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.