[]

Mc Donalt's taki Köri Sos-Curry source

Arkadaşım yok, hiç bi yerde bulamıyorum, utanmasam pınar ı arıycam bana eve bi koli yollarmısınız diye.
Köri sos hastasıyım. Hiç bi yerde ketçap veya mayonez gibi satmıyolar bunu. Halbuki süper bi tadı var. Ekmeği ban ye o sosu o kadar çok seviyorum.

Yani satılan bi yer varmı? Kıbrıs diye duydum ama gidemem ağbi oraya kadar ne işim var.

 
reallerde var bir kaç çeşit köri sosu


  • fakeinvoice  (25.07.08 17:24:48) 
bak hiç real e gitmedim biliyomusun. Hiç orda araştırmadım. Bilmiyodum. iyi oldu dediğin saol dostum
+rep

  • onyetele  (25.07.08 17:31:10) 
marketlerde denk gelip görmemiş olman çok tuhaf, demek dikkat etmedin hiç..
ben de köri sosu delisiyimdir.. abuk subuk her şeye eklerim.. kühne'ninkini alıyorum genelde ama bir sürü farklı markanınki de var..

migrosta salçaların sosların falan olduğu bölümde çeşit çeşit bulursun.
elin değmişken kühne'nin barbekü sosunu da alıver bence, o da şahanedir :)

afiyet şeker olsun. :)
  • hickiran karasinek ve uyuyan karinca  (25.07.08 18:14:00) 
burgerdaki ranch sosun satıldığı bir yer biliyor musunuz peki yada başka bi adı mı var bunun göremedim hiç bir yerde? yeni soru açmayayım dedim :/


  • yuto  (25.07.08 18:52:21) 
ailenizin sosçusu olarak cevap vermek isterim :)

yuto , tam burgerdaki ranch sos gibi olmasa da çok benzeri, ketçap şişesine benzeyen cam şişelerde satılıyor.yine migroslarda falan bulabilirsin salata sosu bölümünde.. cam şişeye hafif sulandırılmış yoğurt koymuşlar gibi bi görüntüsü var.
adı neydi markanın diye düşünüyorum ama anımsayamadım bir türlü..

hatırlarsam mesaj atarım mutlaka.
  • hickiran karasinek ve uyuyan karinca  (25.07.08 19:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.