[]

banka kartı alacağım ama?

18 yaşını dolduralı yaklaşık 2 ay oluyor. neyse, bi banka kartı almayı düşünüyorum. sizce hangi bankadan almalıyım? taleplerim şunlar;
*yıllık hesap kesim ücreti çok fazla olmasın, hatta öğrenciye kıyak geçsin.
*internetten paramı yönetebileyim. havale olsun filan.
*hesabımda 0 tl olsa bile, ihtiyaç anında minimum 50 lira çekebileyim.

fikirlerinizi alayım?

 



  • lanc  (29.12.11 22:19:36) 
  • baldur  (29.12.11 22:20:01) 
başvuru için öğrenci olmak yetiyor mu?


  • deniztarafinabakankale  (29.12.11 22:21:56) 
ilk iki yıldız için iş bankası, elbette; ama 3. yılzıdı anlamadım. banka kartı değil de kredi kartı olmuyor mu bu?

hiç bir bankamatik kartının hesapta para yokken para verdiğini duymadım. bunun adı ne avans ne kredi olamaz çünkü. ilginç
  • kmtetrfn  (29.12.11 22:24:04) 
@kmtetrfn
bu konuuda oldukça bilgisizim fakat böyle bir imkan varsa diye yazdım. yani kesin olsun diye değil. ama sanki varmış diye duydum bazı kartlarda.

  • deniztarafinabakankale  (29.12.11 22:26:36) 
iş bankasında borç para çekme yok yalnız. öyle 50 tl çekeyim, ekstreme yansısın, diğer ay öderim durumu yok. o bahsettiğin bir bankanın öğrenci kartında vardı ama hangisiydi unuttum. hsbc olabilir.


  • jamiro  (29.12.11 22:32:08) 
garantiye bulaşma sinir hastası olmazsın en azından. yapıkredi üniversite öğrencilerinden öğrencilik süresi boyunca hesap kesim ücreti falan almıyor bildiğim kadarıyla. ama o para olmadan para çekme muhabbeti yok bildiğim kadarıyla.


  • avakado soslu portakalli pekin ordegi  (29.12.11 22:35:24) 
hsbc'den hesabım var. hesabımda şu anda olan paranın üzerine 500tl eklenmiş haline kullanılabilir tutar diyor. yani hesabımda 4 tl bile olsa 504 tl kullanabileceğimi söylüyor. kredi kartım da var ama bu o değil, bildigin hesap. denemedim ama demek ki çekebiliyorsun. gerçi benimki maaş hesabı diye öyledir belki? bi sor bence.


  • gizli saklı  (29.12.11 22:40:56) 
yapıkredi play kullanıyorum öğrenciyim gayet memnunum.
*yıllık hesap işletim ücreti öğrenci olduğum için yok.
*her türlü internet bankacılığı mevcut ve sade kolay bir kullanımı var bana göre.
*Bu şık biraz zor maaş kartına felan avans tanıyolar ama mevduat hesabına pek zannetmiyorum. Sonuçta nakit avans çekmiş olucaksınız, küçük limitli bir kredi kartı işinizi görür bu konuda. Kredi kartı önerisi play world card kart aidatı yok öğrenciye torpilli playcard.com.tr'den kampanyalarını takip edebilirsiniz. Ayrıca tüm world card özellikleri kampanyalarınıda kapsıyor bu kart. Kart pazarlamacısı gibi oldum allah korusun :)
Edit:imla
  • onakomabunako  (29.12.11 22:43:50 ~ 22:44:33) 
akbank karta bu extra elli lira işi oluyor sanırım.paramatikte 0 olasada artı 300 lira istediğin gibi çekebiliyorsun.içeri giriyorsun.sonra o parayı yatırırken iki üç lira faiz veriyorsun.bi kere denemiştim.


  • uykulu_fb  (29.12.11 22:44:57) 
işten şaşma yolunu şaşırma!


  • fdegir  (30.12.11 10:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.