[]

3 saattir düşmeyen ateş

kaç derece hiç bilmiyorum ama deli gibi titriyorum, üstümdekileri falan çıkarttım bir saat falan denedim düşürmeyi ama şimdi giyinmiş vaziyette ölesiye titriyorum. Acile gitmek gerektiğini biliyorum ama tuvalete zor gidiyorum titremekten.

normal mi üç saat sürmesi ateşin?


 
bu arada 12.30da bir gripin aldım daha önce de 6da almıştım saat ama o zaman bu kadar fena değildim, arada üç bira içtim. şimdi acile gitsem bana serum verirler büyük ihtimalle ama alkol de aldık. ne yapmalıyım sabahı beklemeli myim 5 saat kaldı


  • kamilinsan  (29.12.11 02:15:39) 
Soğuk suyun altına gir. Baya soğuk ama ılık değil. Ondan sonra da rahatlamaya çalış. Düşme belirtisi göremezsen ara ambulansı gelsin. Bende genelde işe yarar.


  • onexey  (29.12.11 02:20:46) 
çok kötü hissediyorsanız acili arayın. hastaneye gitmek istemiyorsanız havlu ıslatıp koltuk altlarınıza ve kasıklarınıza koyun.


  • trinitrotoluen  (29.12.11 02:22:46) 
evet acilde serum vermeleri olası. ama serumu bence evinizde de verebilirler. "zahmet verdim kusra bakmayın, ama hastaneye gidecek gücü kendime bulamadım tuvalete bile zor gidiyorum, çok titriyorum" şeklinde kibar bir dille yaklaşırsanız evde serum vermeleri ve bir süre beklemeleri gayet olası bence.

bireysel bir şeyler yapmak istiyorsanız;
soğuk duşu kesinlikle önermiyorum.

en iyisi, sirke ile havlu ıslatıp önce alnınıza, sonra koltuk altınıza, sonra diz kapaklarınıza, tekrar koltuk altınıza, tekrar diz kapaklarınıza koyup bir süre bekletmeniz. daha sonra, ne sıcak ne soğuk olan ılık su ile duş almak ve güzel bir uyku çekmek faydalı olabilir.

duş alamam, sirke kokar veya evde yok diyorsanız aynı işlemi su ile yapabilirsiniz. trinitrotoluen +1.
  • gogu delen adam  (29.12.11 02:34:41) 
buz gibi suyun altına falan girmeyin sakın. hemen ıhlamur veya çay demleyin kendinize bol limonlu şekilde. sonra battaniye altına girip, çayın buharını da yüzünüze vuracak şekilde tutun/için. güzelce terleyin ve ardından üstünüzde kurumadan değiştirin. ferah şeyler giyip bir tane ateş düşürücü için ve üzerinizi "çok" örtmeden uyumaya çalışın.


  • krypt  (29.12.11 02:36:09) 
heğinize çok teşekkür ederim biraz daha sakinleştim, sabahı bekleyeceğim hastane için, çok sağolun yardımlarınız için


  • kamilinsan  (29.12.11 02:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.