[]

Askerin Özel hastaneye gitme konusu

İyi Akşamlar

1 Aylık acemi eğitimimi tamamladım. Şu an bir haftalık dağıtım iznini kullanıyorum. Basur problemim bulunuyor ve bugün Özel bir hastaneye gidip rektoskopi için gün aldım, acaba bunun bir sakıncası varmı kulaktan dolma gelen bilgilerle zorunlu olarak askeri hastaneye gitmem gerektiği söyleniyor ?

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum

 
gidebilrisin hiç bir şey olmaz. ama birliğine katılımdan sonra kontrole gitmen gerekirse elinde ki raporlarla askeri hastaneye gitmen gerekir. İzinde falanda askeri hastaneye gitmenin sebebi sigortandan yararlanman kontrolleri falan ücretsiz yaptırtman.


  • skywalkeremre  (28.12.11 22:33:09 ~ 22:33:59) 
Zorunlu olarak askeri hastaneye gideceksin. Rektoskopi günün gelince özel hastaneden sana müdahale edemeyeceklerini söyleyecekler ve askeri hastaneden sevk isteyecekler.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (28.12.11 22:35:41) 
Hangi cevap doğru ?


  • muratback  (28.12.11 22:37:48) 
Benimki doğru. Çünkü 2 ay önce yakın çevremde yaşandı dediğin durum. Devlet hastanesi bile askeri hastaneden sevk yok diye bakmadı.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (28.12.11 22:41:34) 
eğer asker olduğunu söylemezsen özelde çıkmaz ortaya bence, dolayısıyla her türlü işlemini yaptırırsın ancak allah korusun hastane de sana bir şey olursa sıkıntıya girersin. Sonuçta sivil değilsin.


  • wallcan  (28.12.11 23:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.