[]

mekik çekme aleti

hangisini önerirsiniz arkadaşlar:

ab rocket:

www.akakce.com

voit total:
www.teknosa.com

bu ikisi dışındaki alternatiflere de açığım.

 
mekik zaten sıkıntılı bir egzersiz. crunch yapmanız lazım:

www.youtube.com

zaten karın çalışmakla karın yağı da azalmaz ya, neyse konu uzun.

aletlere gelirsek:

ikinci aleti bilemicem ama ab rocket çok sakat. 152boyunca 35kilo birisi iseniz bilemem ama ortalama bir boy - kilonuz varsa elinizde kalır. elinizde kalmakla da kalmaz demirleri çıkar saplanır bir yerinize.

ablama saplanacaktı, ordan biliyorum.
  • 29ekim2011  (28.12.11 10:13:31 ~ 10:13:54) 
geçende bir dergide bu aletleri inceleyen bir makale okudum.

bir üniversite tarafından yapılan bu inceleme bu tür aletlerin neredeyse hepsinin vücudu aşırı zorladığını ve verimli olmadığını belirtiyordu.

@29ekim2011 haklı. diyet ve kardiyo takviyesi ile crunch çalışın. gitgide hareketin sayısını arttırırssanız verim alırsınız.
  • superb  (28.12.11 10:37:49) 
Ab roket i iki sene önce satıyordum telemarketing de.
Mekik çekmek için neden bir alet alıyorsun ki? Ab roket için konuşayım değmez.

  • nickfallin  (28.12.11 10:47:44) 
sağolun arkadaşlar.
evde mekik çekmek için ayağımı kanepenin altına sıkıştırıyorum, altıma da ince bir minder alıyorum. bu önlemlere rağmen mekik sonrası belimde ağrı hissediyorum. bu aletleri düşünmemin nedeni temelde bu. yani mekik çekebilmeme rağmen, mekik çekecek düzeni kurmakta zorlanıyorum ve bu da rahatsızlık veriyor.

  • flo  (28.12.11 10:55:15 ~ 10:58:51) 
spor minderi kullanırsanız bel ağrısı çekmezsiniz

www.hepsiburada.com
  • superb  (28.12.11 11:36:36 ~ 11:37:15) 
konu altınıza sünger sermek değil. mekik beli acıtır. ayrıca bel egzersizi yaparsanız bu azalabilir ama mekik yine de buna neden olur.

ki zaten altınıza ince minder alıyormuşsunuz.

crunch yapın. gövdenizi öne doğru burun. izleyin videoyu.
  • 29ekim2011  (28.12.11 14:25:56) 
ab rocket'ten almıştım kız kardeşim için. normalde mekik çekerim deneyeyim dedim, sırt ağrısından başka bi b.ka yaramadı. kız kardeşim de kullanmıyor evin bir köşesinde aldığımız gibi duruyor öyle..


  • toshiro  (28.12.11 14:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.