[]

iphone bedava mesajlasma uygulamasi

selam apple fanboylari ve haterlari, iphone 4s iyi hos ama amerika'daki acgozlu cep telefonu operatorune sinirsiz mesajlasma icin her ay 20 dolar odemek istemiyorum. en cok mesajlastigim kisilerin de smartphone'u olmadigi icin imessagemis, whatsappmis kullanamiyorum. textfree, pinger, google voice gibi uygulamalar gordum ama kendileri bana farkli bir numara verip onun uzerinden mesajlasmami istiyorlar, ben de onu istemiyorum acikcasi. bedava mesajlasmayi baska turlu yapmanin yolu var midir ha?




 
valla bütün yolları kapatmışsın ki sen. Ne önericeksem hepsine olmaz demişsin. valla senin durumun için duman ile mesajlaşmaktan başka çare yok gibi. Apps vardır kesin.


  • skywalkeremre  (28.12.11 00:38:47) 
haha evet, sahsen her yolu arastirdim. 2011 yilinda ayda 20 dolar verip mesajlasacak olmam gucume gidiyor acikcasi. mesaj basina para odesem daha da pis olcak. soyle 10 dolar yapsalarmis ya bedava mesajlasmayi? baska bir bilen olsa keske?


  • norwegian wood  (28.12.11 01:26:05) 
att'mi bu operator? kontratli degilsen operator degistir bence.


  • murdoc  (28.12.11 03:01:31) 
kontratliyim ve at&t. verizon'a baktim daha pahaliydi. sprint desen cok dandik cekmesi, internet hizi.


  • norwegian wood  (28.12.11 03:26:45) 
t-mobile var bir de. mesaj olayinin daha ucuz olmasi lazim. ama kontratliysan pek bir secenegin yok gibi.


  • murdoc  (28.12.11 05:29:39 ~ 05:30:56) 
t-mobile iphone da 3g calistirmiyor ve tek kelimeyle berbat. aylik sinirsiz paketler var onlardan kullan bence. data+konusma+internet 45 dolares straightalk seysinde


  • yetersiz veri  (28.12.11 08:17:09) 
  • wish wishes  (28.12.11 08:37:35) 
evet t-mobile baya yalan iphone konusunda. ustelik 200 dolara attden almaktansa niye 700 dolara unlocked alip ustune tmobile ile kullanayim ki?

straightalk nedir?
  • norwegian wood  (28.12.11 17:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.