http://bit.ly/tl5Zcu21 saniyede 6 kez ıı ııı ıı diyor. ses tonunun sertliği, duygusuz konuşması falan onları geçtim. bir insan neden her saniye ııı eee der aklım almıyor. aklına kelime gelmiyorsa sus ve bekle. bu neden olur çaresi nedir falan BUNU D-E-Ğ-İ-L DE şunu soruyorum:1. her yerde ama her yer
bit.ly21 saniyede 6 kez ıı ııı ıı diyor. ses tonunun sertliği, duygusuz konuşması falan onları geçtim. bir insan neden her saniye ııı eee der aklım almıyor. aklına kelime gelmiyorsa sus ve bekle.
bu neden olur çaresi nedir falan BUNU D-E-Ğ-İ-L DE şunu soruyorum:
1. her yerde ama her yerde konuşan herkesin her saniye ıı ııı ııı ıı demesi sizi rahatsız etmiyor mu? hani adama ani bir soru sorarsın şaşırır kalır anlarım da normal konuşurken ıı ııı ıı denmesi sizi yıpratmıyor mu?
2. ben çok rahatsız olduğum için belki abartıyorum ama tv kanalları bu spikerlere sen ne yapıyorsun demiyor mu? veya bu spiker bunu düzeltmesi gerektiğini bilemiyor mu?