[]

Kaliteli Mp3 Player Arıyorum

Merhaba. Bir mp3 player alacağım. Güzel bir koss kulaklığım da var, bununla birlikte kullanacağım iyi bir cihaz arıyorum.
Yalnız benim için en önemli hususlardan biri spor yaparken falan da kullacağım için hareket halinde de kullanabileceğim bir şey olması lazım. Hafıza olarak da en azından 8gb gerekli. ipodlara falan baktım fiyatları pahalı geldi. Bütçe belirlemedim, fiyatlarını da bek bilmiyorum ama 200 tl yi geçmese iyi olur. Şimdiden teşekkürler.



 
kalite önemliyse senin için mp3 değil de flac veya apple lossless çalan bir cihaz almanı öneririm.

bence paraya kıyıp ipod classic al. En azından başın ağrımaz.
  • point me at the sky  (27.12.11 16:02:14) 
@point me at the sky a katılmakla beraber. onu alanın kılıfını hazırlaması gerekir, 1 yıldır bulamadım. ama kalite ve sporda kullanacağım dediğin için classic ipod hiç kullanışlı değil.
mesela aşağıdaki spor için çok kullanışlı, fiyatı uygun. fakat hafıza sıkıntısı var. 200 tl yi geçmeyen ve 8 gb hafızası olan cihazlar çok kaliteli olmayabilir.
store.bilkom.com.tr
  • bir ileti paylastim  (27.12.11 16:10:43) 
creative al derim ama buda iyidir fiyata gore.
www.hepsiburada.com

  • jamswety  (27.12.11 17:20:39) 
sansa clip plus a bakmanı öneririm.


  • solenkol  (27.12.11 17:27:02) 
sansa clip+ tam aradığın alet arkasında klibi var flac falan çalıyor. 8 gb'lık modeli türkiye'de 150 lira falan sanırım ve sd kart ile hafızasını 24 gb'a kadar çıkarabiliyorsun. ben de bulabilsem alacam da bi denk gelmedi :/


  • yuto  (27.12.11 23:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.