[]

Er ve Hatun Kişilere Soruyorum: İdeal Erkek Mayosu Nasıl Olmalıdır?

Haşema modeli ve slip sevmeyen hatta silah zoruyla bile giymeyecek, uzunca ve atletik bi adam nasıl bir şey giyip denize ve havuza girmelidir?

Caps'li yanıtlar varsa ve hatta Online-Shopping linkleri, müthiş olurdu.

Mayo boyu, bolluğu-darlığı, malzemesi renk ve model konusunda öneriler, tüyolar, yorumlar için şimdiden teşekkürler

 
sorfcu mayolari gibi olan haşeme kadar uzun olmayanları tek geçerim... link'e gerek yok, her yerde var zaten :) ben energie'den aldim mesela cok memnunum... polo garage'da fiyat olarak gayet uygun oluyor bence...


  • kamyonsans  (27.12.11 12:59:34) 
quiksilver, billabong gibi markaların şortları ideal. diz hizası iyidir.

www.flickr.com

şöyle bişey mesela: www.orjinaloutlet.com
  • neysene  (27.12.11 13:14:43 ~ 13:33:58) 
www.sauvagewear.com

rastgele arattım ilk çıkan link. bence bu uzunluk iyi, ne çok uzun ne çok kısa. fotodaki gibi cırlak bir renk değil de daha sade bir renk olabilir tabii.
  • quasiromantic  (27.12.11 13:17:35) 
diz kapaklarının bir karış üstüne gelen bir model var quiksilverınkiler mayo falan değil bildiğin şort.


  • funkyfun  (27.12.11 13:18:21) 
neysene+1+1+1...


  • cmr_sa  (27.12.11 13:45:23) 
Er ve hatun kişilere sormuşsunuz, ama bence gay kişiler daha iyi yanıt verebilir(di).


  • kays el mecnun  (27.12.11 14:35:58) 
@mecnun:

haklısın galiba. onlara da soruyorum.
  • nop  (27.12.11 15:08:33) 
Lost diye bir marka var onun da modelleri iyidir.
billabong tarzındadır..

  • sli  (27.12.11 15:31:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.