[]

Bilgisayar açıldığında görüntü gelmemesi

slm arkadaşlar
Elimde bir adet asus n53s serisi laptop var.Mesele şu ki bu aralar bilgisayarı açtığımda her şey normal olarak çalışmasına rağmen ekran gelmiyor.Yani bilgisayarın açılış sesi felan geliyor ama paralo giriceğim ekranda görüntü yok ama paraloayı ona rağmen girdiğimde ise bilgisayar açılıp yine ekran görüntüsü yok.Kapatıp açtığımda ise normal bir şekilde açılmakta bu aralar pek sık olmaya başladı ekran kartı driverını da tekrar yükledim ama yine de sorun devam ediyor.Acaba bu sorunun neden kaynaklandığını ve çözümünü bilen varmı?



 
lcd'n,n kablosu çıkmış veya yanmış olabilir. eğer çıkmışsa bilgisayarcılar kolaylıkla takar. ama yanmışsa değişmesi lazım.


  • markasiz  (27.12.11 12:13:12) 
kablodan dolayı olan bir problem olsaydı sürekli bu sorunun olması gerekirdi sanki.şu an 5 açılışta 2 kez oluyor gibi bişey.ekran kartından kaynıklımıdır diye düşünüyorum bende.


  • banx  (27.12.11 12:18:43) 
Ekran kartında ki tümleşik muhtemel gpu chipsetinde problem var.


  • TufanHan  (27.12.11 13:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.