[]

sorular.. sorularım var!

birbirinden alakasız sorularla doluyum.
1) Kendi cüzdanım gibisini görmedim ve o, miâdını hakkıyla doldurdu. gerçekten kaliteli cüzdan bulabileceğim yer nerdedir? istanbul ankara hiç farketmez gidip alıcam. 70-80lirayı gözden çıkardım.
2) kemer tokasının yukarıda kalmaması için ne yapabilirim? şort aşşağı inip toka yukarıda kalınca kimse modern charlie chaplin bu demiyor insana.
3) nevriye budak'ın şovlarından birinde kocasına kızıp saydırırken darkness, imprisoning me, all that i see.. diye gittiği skeç gerçekten var mı?
4) zamanında babamın nerden aldığını bilmediğim cosmos tv'den bizden başka kimsede olmadığından artık emin gibiyim, ama olur da bişekilde düşmüştür kendinden 5 oyunlu bi televizyondu bu ve birinci oyununun müziğini deli gibi arıyorum. nası yaparım ederim? bilen varmıdır?
5) son olarak geleceği gösteren bu saçma görüntüler nasıl kesilir yada nasıl kontrol altına alınır? cordelia'nınki gibi prophetic vision değil bunlar ve nasıl olacağı, özellikle de ne zaman olacağı belli olmayan kafasına göre gözüken görüntüler. lisedeyken fln eğlenceliydi de şimdi sinir bozuyorlar. precognition fln da değil kahretsin ki.. nasıl olur?

 
1-tergan, desa, nine west (sonuncusu kadınsan tabii)
diger sorulara pek yardımcı olamıycımm..
2- pas?
3- bilemiyorum..
4- o ne la?
5- ne içtiysen aynından ben de istiyorum :))
  • merope  (24.07.08 11:09:33 ~ 11:11:10) 
2. kumaş pantolonlarda böyle ibibik gibi bi şey olur. tam düğmenin berisinde. kemerin tokasındaki deriye saplanan oynak orta kısım önce buna geçirilir, sonra kemer sıkılır. kemer orta noktasından pantolona bağlı kaldığı için mal gibi yukarı çıkmaz.

aha başlığı bile varmış: (bkz: kumaş pantolonlardaki kemer tokası tutucusu)
  • kibritsuyu  (24.07.08 11:16:11 ~ 11:19:06) 
2- göbek
5- görüntüyü sallama, alınıp gider o..

  • kara kadife  (24.07.08 11:18:54) 
"geleceği gösteren bu saçma görüntüler" den kastettiğiniz nedir? neden sinir bozuyorlar?


  • nihilanth  (24.07.08 11:30:21) 
2- aski, kullanmaya basladiktan sonra niye 15 yil once kullanmayi birakmisim diye dusunmeden edemedim.


  • vehemence  (24.07.08 11:44:26) 
2) şortun düğmesini kemerin tokasına entegre kemerin deliklerine girmeye yarayan iğnemsi parçanın üzerine tutturabilirsiniz, ben öyle yapıyorum, düşmüyor.
5) bu görüntülerle yaşamaya alışmak gerek, ben alıştım, hatta zevk bile alıyorum bir derginin resimlerine bakarken, bir film izlerken, vs. daha önce o görüntünün içerisinde bulunmuş olmaktan. (ben rüyalarımda görüyorum ama bu görüntüleri. en son örnek, dün bir dergiyi karıştırıyordum, dergide monaco ile ilgili fotoğraflar, bu fotoğraflardan birinde de büyük bir bina vardı. gerçek hayatta monaco'da hiç bulunmamış olmama ve resimdeki mevzu bahis binayla ilgili hiç bir anıya sahip olmamama rağmen rüyalarımdan birinde bu binanın önünden koşarak geçtiğimi çok net hatırladım mesela)

  • weeping guitar  (24.07.08 11:46:39 ~ 21:38:21) 
@nihilanth, en bariz aklımda kalanı bigün dershanede biyoloji dersinde sanırım tahtaya bakarken kendimi tanımadığım bi stadta otururken görmem (first person) ilgimi çekip bunu not etmem ve 1 yıl sonra (tam değil, hiç bi önemli özelliği yok geçen sürenin) beşiktaş-istanbulspor maçını izlerken kafama zank etmesi. deja vu olması bi nevi. o aralar kafam boştu fln not da alıyordum da a beautiful mind'a vardırmadım yani. ayrıca her gördüğüm çıkmıyor. ya da zamanlarını bekliyor. sıkıcı olan ve sinir bozan durum da burda devreye giriyor. bunlar benim birşeyden sakınmamı ya da o gün orda hayatımı etkileyecek birşey yaşayacağımı söylemiyor. random görüntüler.


  • hikaye mesture  (24.07.08 12:14:06) 
5) See you in another life brada!


  • bitti  (24.07.08 12:15:15) 
5- gordugun zaman sallama, yogunlasmamaya calis belirli bir sure sonra yok oluyor kendi kendine ( ustunde ugrasmazsan)


  • hayatacaylakkaldim  (24.07.08 12:20:57) 
4 numaradaki televizyonu bir gazete kuponla vermişti bu arada..


  • ayheytmayselfenvanttuday  (25.07.08 00:19:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.