[]

Ego hakkında. Ago. ægo.

Nasıl ego sahibi olunur? Sahip olunan ego nasıl geliştirilir?




 
Basarili olarak,hep daha fazlasini yaparak.


  • serabetan  (26.12.11 23:18:07) 
yavas yavas yanı ilk baslarda herkesın yapabılcegı seylerı yaparak sonra daha cok caba hırs gostererek yaptıgında isee bunun analızını yapıp ben ne güzel işler yapmısım yeaaaa dıyerek:)


  • cmr_sa  (26.12.11 23:20:34) 
sorun orada işte. ben yaptığım işlere sonradan dönüp baktığımda o kadar acımasız oluyorum ki başkası için bu yorumları yapsam kaldıramaz kimse. kendim de kaldıramıyorum ama kendim yapıyorum. kendim edip buluyorum. nasıl olcek bilemiyorum.


  • odiilde  (26.12.11 23:23:18) 
egoya gerek yok ki gelişimin önüne geçer. biri takdir ettiğinde azcık tatmin olsan yeter o kadar ego.


  • yuto  (26.12.11 23:29:04) 
süperegonuzu kontrol edin. egonuz keskinleşir. Çok iyi kontrol edebilirseniz gelişir.


  • ucurulmusayasofya  (27.12.11 00:01:23) 
Her hafta kişisel gelişim semineri gibi geçen rehberlik dersinde aldığım notlarımın yardımcı olabileceğini düşünüyorum

Egonun ihtiyaçları:
Başarı
Bağımsızlık
Yeterlilik
Güç (ki bu da 3 şekilde: hakimiyet ve yönetme ihtiyacı, varlığını koruma ve sürdürme, çekicilik)
Özgüven
Değerlilik
  • uepuey  (27.12.11 00:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.