[]

Sabiha Gökçen'den Mecidiyeköy(Cevahir AVM)'ye En Çabuk Gidiş

Merhaba ,

İzmir'de yaşayan bir İstanbul cahili olarak Mecidiyeköy'e Sabiha Gökçen'den otobüs/metro/vapur/metrobüs gibi araçlar kullanarak en kısa sürede ve en ekonomik yolla nasıl gidebilirim ?

PS : Akbil, İstanbulkart gibi bir şey kullanmıyorum ancak, 4 gün kadar istanbuldayım, ekonomik olacaksa almayı düşünüyorum.

 
Çabuğu boşver Sabiha Gökçen'den HAVATAŞ'a bin Taksim'de in. Taksim'den metroyla Mecidiyeköy'e geç. Metroya binerken jeton alabilirsin.

İstanbul Kart'ı bayiden boş olarak alma 10 TL'di sanırım. Ona göre hesap et.
  • insanlik icin buyuk bir adim  (26.12.11 19:55:11 ~ 19:55:48) 
en mantıklısı taksim havataş olsa gerek.


  • amiga500int  (26.12.11 19:55:22) 
metroya biniş ne kadar peki ?


  • afrodizyak etkisi  (26.12.11 19:57:51) 
2 TL sanırım. Zaten metro durağı öyle ki istesen direk Cevahir AVM'ye çıkıyorsun bişey yapmadan yürüyen merdivenlerle :).


  • insanlik icin buyuk bir adim  (26.12.11 19:58:46) 
kendimce ekonomik olanını diyeyim; pendik merkeze gelen bir otobüse bin. merkezden çift katlılar(çift bilet-biletin yoksa yardımcı olurlar) cevahir e kadar götürüyorlar. Toplamda 3 bilet parasına ulaşırsın.

edit. pendik e inmen 20 dakika, çift katlılar 20 dakikada bir kalkar, çift katlılarla 1 saat 15 dakikada karşıya geçişin.

yolu bir gün düşen olur da ondan ayrıntılı yazdım:)
  • naturelist  (26.12.11 19:59:54 ~ 22:41:55) 
en çabuk ve ekonomik, kadıköy'e giden otobüs var, ona bin, uzunçayır (otosan diye de geçer) durağında in. metrobüse bin. 6 durak sonra mecidiyeköy (burhaniye durağı da dahil) hepsi toplam 70 80 dakika sürer. dertsiz tasasız temiz.


  • otopsicocugu  (26.12.11 21:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.