[]

Uyumamak içi napsam?

Kahve demeyin bana! Resmen işe yaramıyor. Dün ekstra kafeinli bir türünü içtim hatta hemen ardından saat 23'te uyumak istedim. Yarına yetiştirmem gereken proje var ve sabahlamam gerek. Eskiden yapabiliyordum aslında ama kullandığım ilaçlardan olsa gerek 23 oldu mu uyumak istiyorum 10'dan önce de uyanmakta epey zorluk çekiyorum... Neyse bana bir çare!




 
sadece iste o kadar ama adam gibi iste!


  • tuzlanmis sekersever  (26.12.11 16:29:57) 
demli çay iç bir kaç bardak. bak o zaman nasıl gözler açılıyor :)


  • dessy  (26.12.11 16:31:32) 
elma, elma suyu.


  • el magico  (26.12.11 16:35:14) 
evet oda hava alsın, sıcak olmasın, çay iyidir, türk kahvesi de olabilir belki. nescafe bende de aynı etkiyi yapıyor çünkü daha çok uykumu getiriyor gibi hissediyorum. ya da beyinle alakalı. ben nasıl olsa kahvemi içtim artık uykum gelmez gibi şartlandırdığın için yeteri kadar istememiş oluyorsun heralde uyumamayı. ondan vücudun yenik düşüyor uykuya. tuzlanmis sekersever in dediği bence en önemli nokta. adam gibi iste, projene yoğunlaş, sonra gerisi gelir bence de. hatta projeyi bitirdikten sonraki mutluluğunu gözünün önüne getir. hedefin bu olsun.


  • lamneth  (26.12.11 16:35:56) 
kahve kola tek gecerim, insanlıktan cıkartıyor.


  • fulu  (26.12.11 16:41:26) 
sıcak suya poşet çayı koy 20 sn sonra çek açık olsun bak bakalım bi daha uyuyabiliyomusun dene bunu


  • ozdemirac7  (26.12.11 16:59:42) 
red bull tarzı içecekler, kahve ile birlikte tüketince bir miktar işe yarıyor. içinde süt barındıran şeylerden uzak dur. bir de gecenin ortasında duşa gir, sıcak su olmasın tabi ki.. bu da uykunu açacak, sana kafadan bikaç saat kazandıracaktır..


  • ruhibirbanyo  (26.12.11 17:03:22) 
geçici çözüm üretebilirim ancak uykunu yarım saat erteler bu. mandalina ye

saçma gelicek diye açıklamasını yapayım baştan. film setlerinde en büyük prodüksyonlar dahil, gece çekimlerinde sürekli olarak çalışanlara mandalina dağıtılır. kesinlikle uykunun açıldığını farkedersin. hatta çok uykun geldiğinde bi fotoğrafını çek, sonra bi mandalina ye, 5 dakika olmadan bi fotoğraf daha çek, aradaki farka çok şaşırıcaksın.
  • try again fail again fail better  (26.12.11 17:18:18) 
uykun gelmeden önce yeşil elma. uykun geldikten yersen etkisi düşük oluyor.
kafein bazı bünyelerde ters etki yapabiliyor diye biliyorum.

  • r_u_h  (26.12.11 18:10:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.