[]

ceo'ya yılbaşı hediyesi almam lazım

aslında mail imzalarında ceo yazsa da şirketin sahibi demek daha doğru sanırım. yılbaşı çekilişi olmuştu bana o denk geldi. kendisi boylu, kilolu biraz irice bir erkek diyebilirim. aslında klasik bişey almak istemiyordum kim çıkarsa çıksın ama böyle olunca zor oldu tabii. ne sever ne yapar onu da bilemiyorum. ne alsam ki? kravat, atkı, kalem vs. almak istemiyorum ama yine de onlar olsa da şunu, git şurdan al şeklinde önerileriniz olabilir. çünkü nerelerden bakmam gerektiğin i de pek bilmiyorum. ya da değişik şeyler de söyleyebilirsiniz. kadıköy tarafından almak istiyorum ama çok da fark etmez. direk nokta atışı yaparak şuraya git şunu al derseniz de olur. daha bile iyi olur hatta.
pek öyle ciddi takılan bi adam da değil. yani öyle takım elbiseyle filan dolaşmıyor mesela. onu da belirtiyim.



 
bütçenizi de belirtseniz


  • superb  (26.12.11 14:15:02) 
şayet bahsi geçen kişi, muhafazakar tayfasından değil ise;
www.sarapaksesuarlari.com
kadıköy'de;ptt'nin çaprazında,kadıköy çarşısı girişinde ve balık pazarı tarafında;beyaz fırın'ın karşısında bu ürünü bulabilirsiniz.
  • ÇERKEZBEYİ  (26.12.11 14:31:23 ~ 14:34:10) 
ben fotoğraf albümü aldım. iyi de oldu gibi sanki. büyük, karton renginde sade bişi. tavsiye ederim.


  • jimicik  (26.12.11 14:45:31) 
paşabahçe'den herhangi bir ev aksesuarı olabilir. çok şık oluyorlar, bence mesafeli bir hediye de olur aynı zamanda.


  • huysuzrumi  (26.12.11 15:25:06) 
şu kupalardan alabilirsin. nerede satılır bilmiyorum ama :)

goo.gl
  • juninho77  (26.12.11 15:41:55) 
internetten alış-veriş yapıyorsanız www.dealextreme.com bu adreste çok güzel şeyler var.


  • hulahop  (26.12.11 23:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.