[]

Bu çay fincanları güzel mi sizce? + Nerede bulabilirim?

29.media.tumblr.com

Nerede bulunur? Beğendiniz mi? Hediyelik olur mu?


 
görsel olarak pek güzeller. hani bana hediye gelse sevinerek kabul ederim. ama sanki biraz kullanışsız gibiler bir taraftan da. kare oldukları için, imesi zor olur sanki.


  • kedili madam  (26.12.11 11:42:24) 
bir çay tiryakisinin kesinlikle rağbet etmeyeceği türden bu fincanlar, ancak değişikliği seven ve çayı; olsa da olur olmasa da şeklinde tüketen birisi için görsel yönden gayet hoş.
''günlük çay tüketimim 2,5 lt''

  • ÇERKEZBEYİ  (26.12.11 11:46:59 ~ 11:48:57) 
bence çok güzeller, istiyorum bunlardan:D içinde çay içmek mecburuyitinde değiliz kola neyin de içilir ben içerim yani bardak sıkıntısı var odada, toz girmesin diye zaten ters çeviririm böylece güzel bir görüntüde çıkyıor bence hoş yani. bilgisayarcı (eğitim veya iş) birisi sever diye düşünyorum.


  • jedilance  (26.12.11 12:22:54) 
çok güzellermiş. bulursanız haberim olsun. ayrıca bu ilanı takibe alıyorum. :)


  • kakao  (26.12.11 12:24:49) 
çok güzel gözüküyor fakat nedense verimli olmadıgını güşünüyorum malum ısıtma tutma yeri göremedim falan.
hea hediye gelirse alan kişi gönlümde ayrı bir yer eder nede olsa klasikten farklı güzel bir şey bulmasıda kolay olmasa gerek derim bana deger veriyor derim öperim falan filan karşı cınsse evlenebilirim :)
ayrıca sahibinden.com'da var
  • exodia  (26.12.11 12:29:12) 
tutacağı yok çey için işe yaramaz, bakmadım ama tahminimce thinkgeek.com'da vardır.


  • yuto  (26.12.11 12:37:58) 
www.bestofferbuy.com

11.50 dolar, ücretsiz kargo
  • inheritance  (26.12.11 13:43:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.