[]

Istanbul da tütün

Slm,
Ben hazir sigara pek terci etmiyorum . Haftaya Istanbula tatile gitcem ve sorunum : Istanbul da sarma tütün aliniyor mu ?
Ve filtire hem kagiti velan ?


 
evet alınıyor. hatta 10 liraya sarma makinesi bile alabiliyorsun. uyduruk bi şey ama incecik sarıyor valla. eminönü'nden veya beşiktaş'tan falan bulabilirsin


  • rosebush  (24.12.11 23:55:50) 
ben almanyaliyim bizim urda tütün ler tek markali satiliyor drum velan .
ordada oyle markali tütün ler varmi yada tek normal tütün mü var ?

  • samiabi19  (25.12.11 00:00:48) 
bulursun ama araman gerekir. oyle silindirik kutuda satilan winston tutunu falan bulamazsin yalniz. almanyadan geleceksen turkiyedeki duty free den golden virginia gibi biseyler alabilirsin.


  • oharro  (25.12.11 00:05:20) 
çok fazla çakması var dikkat et.. orjinal golden virginia ve drum 13 lira filan olması lazım bu ara... daha ucuzu olursa kıllan, aç içine bak, kokla, kontrol et..


  • ruhibirbanyo  (25.12.11 00:08:14) 
Evet. Peki markaziz tütün var demi


  • samiabi19  (25.12.11 00:08:14) 
çuvallarda diyarbakır adıyaman tütünleri de satılıyor markasız


  • achatla  (25.12.11 00:24:09) 
neresine gidiceksin tam olarak söyle ona göre tarif edelim. en azından yakayı söyle filan. olmadı free shop'tan alırsın tütünü filtreyi orda arap kağıdı bulunmaz ama normal tekkelleri biraz dolaşırsan arap kağıdı da bulursun mis gibi içersin. hazır buraya kadar gelmişken şeyi sorayım adapazarında nerde tütün bulabilirim? ben de tütünsüz kaldım eheh. ya da duyuru açayım ya düz.


  • cagdassalur  (25.12.11 01:01:38 ~ 01:01:54) 
eminönüne gidip mercan yokuşunu sor solda istemediğin kadar tütün satan yaklaşık 20 çeşit.... demek istediğim bunlar haa toptancıdır deneyerek alırsın istediğinden istediğin kadar eleman da sana yardımcı olur seve seve


  • zbm  (25.12.11 04:10:39) 
saten eminönüne kalcaktim , dükani tam olarak tarif ederseniz iyi olur


  • samiabi19  (25.12.11 08:48:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.