[]

yılbaşı hediyesi konusunda yardım

İşyerinde yaptığımız çekiliş sonucunda, bana maalesef bağyan bir arkadaş çıktı. Maaleseften kasıt hediye almak beğendirmek zor ya o açıdan.

Oyun firmasıyız, doğal olarak çalışanlar da oyun konusunda ilgili insanlar, bağyan kişinin WoW ve LoL oynamışlığı var, çalışmıyorken sabah 5 lere kadar oynuyormuş hatta. Kendisi core oyun bölümünde (tarayıcı tabanlı online oyunlar, umaykut, son kral tarzı oyunlar). Game of Thrones kitabını okurken gördüm kendisini.

Kısaca bu şartlarda kendisine tercihen oyun konusunda (genel hediye almak çok sıradan olur gibime geldi, hem de seçmesi daha zor) ne hediye alabilirim? 30 lira sınırı var. Action figure lerden alayım dedim ama muhtemelen onlar 30 lira barajını aşar.

 
Game of Thrones kupası ya da ona benzer bişeyi alabilirsin. store.hbo.com burada orjinal ürünler var fikir vermesi açısından. Bulunduğun yerde bulmak da sana kalmış.


  • onexey  (24.12.11 15:11:36) 
www.bunlardanistiyorum.com

35 lira ama bi bakıver..

edit: linktekilerin stok problemi varmış iyi mi.. ama en güzeli böyle bişey olur heralde, galiba, sanırsam..
  • Saphira Blusu  (24.12.11 16:29:28 ~ 16:32:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.