[]

pipo tütünü

merhaba sevgili pipo severler, bir arkadaşıma pipo tütünü alacağım ama istanbulda nerden alınır güzeli nedir raici nedir ne değildir pek fikrim yok beni bu konuda aydınlatacak olan keyif insanlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. bu arada önemli midir pek bilmiyorum ama tütün alınacak pipo lüle taşından.




 
istanbul da nereden alınır hatırlamıyorum bende,

ama "mac baren" al tütünü, captain black iyi filan derler inanma ben düştüm tuzağa sen düşme
  • miucee  (23.12.11 13:00:45) 
pipo tütünü farklı mı oluyo ki sarmalık tütünden ...


  • melodica  (23.12.11 13:59:35) 
pipo tütünü tabisi de farklıdır. tütün olarak sert seviyorsa amphora, aromalılardan captain black, mac baren. değişik markalardan rastgele şans denemeleri de olabilir.
taksim de çiçek pasajı girişinde, atlas pasajı alt katında, mısır çarşısında kuru kahveci mehmet efendinin orada, kadıköy de akmara giderken askeri eşyalar satan çarşı da, levent te şekerbankın yanında kuruyemişcide bulabilirsiniz.

  • topal  (23.12.11 14:28:57) 
hayır abi captain black almayın. delirmeyin, alacaksanız gidin adam gibi macbaren alın, tamam zehirli bok birşey bu da aroma adı altında konulan kimyasalları çekmeyin ciğere.


  • darksoul  (23.12.11 14:37:41) 
istanbul'da yaygın olarak satılan tek tütün amphora. captain black tütün mütün değil, kimyasal bir şeyler.


  • dark horse  (23.12.11 15:19:42) 
çok teşekkür ederim. peki bu tütünlerin fiyatları ne kadar genelde? bir de orjinal olma olmama durumunu paketten ayırt etme mümkün mü ayak üstü kazık yemeyeyim.


  • fosforlu cevriye  (23.12.11 18:53:19) 
Taksim Halep(pasajları hep karıştırırımama budefa doğru olmalı) pasajında var. Bir de Kdıköy'de vardı ama adını unuttum. Benim hisarüstü'nde kendi kaçakçım vardı, o yüzden hayal meyal hatırlıyorum.

Hiç bu işi bilmeyen biri orijinalle sahteyi nasıl ayırt eder bilemedim. En temizi 1 paket duty free'den falan temin edip neye benzediğini ögrenmek.
  • dark horse  (07.02.12 06:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.