[]

Hangi Kredi kartına başvurayım ?

Garip ama şu ana kadar bir kredi kartı sahibi olmadım :) Lakin bundan sonra özellikle netten yapacağım alışverişler için bir kredi kartına sahip olmak istiyorum. Hele peşin fiyatı ile 6 aylık taksit fiyatı aynı olan ürünleri görüp boşu boşuna insan peşin para verince bir tuhaf oluyor. Şimdi bildiğiniz gibi kredi kartı pis iş, hesap işletim ücreti cart curt derken çok pis şeyler olabiliyor.. Gelirim öyle aman aman değildir hatta öğrenci statüsündeyim.. Şöyle düşük limitli ve hesap işletim ücreti cüzi olan bir kredi kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Yoksa herşeye rağman sakın bulaşma mı dersiniz ?




 
Aslında garanti hesabım mevcut, hatta para cardım bile var ama malesef taksit maksadıyla kullanılmıyor.. Acaba netten başvursam serilik açısından şubeden başvurma açısından bir fark olur mu ?


  • joehigashi  (22.07.08 11:44:38) 
hayat maximum'da!
(evet maximum diyorum inatla)

  • oceano  (22.07.08 11:46:45) 
eğer internet üzerinden daha çok kullanmayı düşünüyosan garanti ve yapıkredi yi öneririm..


  • cold  (22.07.08 11:48:56) 
Arkadaşlar peki bahsettiğiniz kardlara hesap işletim ücreti ne kadar ödüyorsunuz ? Bilgi verirseniz çok bahtiyar olurum.


  • joehigashi  (22.07.08 11:50:19) 
basvurma. adamlar bu sene 2. defa yillik kullanim ucreti eklemisler ekstreye ( garanti bonus ) ariyorum ulasamiyorum iptal ettirecegim ettiremiyorum. sinirden klavyeyi yemek uzereyim. yargitay kararina inat mi yapiyorlar nedir anlamadim ben bu isi


  • hayatacaylakkaldim  (22.07.08 12:06:06) 
hiçbirine başvurma. kredi kartsız hayat daha güzeldir. benim de hiç olmadı mutluyum huzurluyum.


  • winsome  (22.07.08 12:54:43) 
valla iradene hakim olamıcaksan, alışverişe doyamama gibi özelliğin varsa hiç alma derim. alcaksan da bence internette bulup, gerçek hayatta bulamıcağın şeyler için kullan. bir de taksit olayını abartma 12 ay sonra ne durumda olacağın hiç belli olmayabilir. sanırım 35 lira yıllık kullanımı ücreti. 35 değilse de 30 veya 40 lira falandır.


  • baldur  (22.07.08 13:06:17) 
bir kere başladıktan sonra diğer kredi kartlarından da isteyeceğin için, bir kere de al hepsini, kurtul. biri de bir, bini de bir.


  • co2s2  (22.07.08 14:16:38) 
Aslında sırf şu netten avantajlı taksit imkanlarından yararlanmak için istiyorum diyebilirim mesela bir mp3 player gözüme ilişti peşin fiyatı 116 ytl 12 taksitli veya 6 taksitli fiyatıda aynı şimdi direkt 116 ytl vermek sizce saçma değil mi ?

Bu sanal kard olaylarına da baktım malesef onu çıkartmak için mutlaka esas card (bonus, maximum) çıkarmak gerekiyormuş. Ayrıca öğrenciyim desemde pek sayılmaz yani babamın yanında öyle takıldığım için o imkandanda yararlanmam güç..
  • joehigashi  (22.07.08 14:58:45) 
sanal kart için asıl kart şart değil. kredi kartınız olmasada bir çok bankadan sıfır limitli sanal kart alabiliyorsunuz.

örneğin garanti bankası'nın internet şubesinden başvurular > kredi kartı > sanal kart sekmesinden başvurabilirsiniz. hemen ücretsiz kullanıma açılır yıllık ücret vs. filan da olmaz. tabii karta aktardığınız kadar para harcayabilirsiniz, taksit de söz konusu olmuyor haliyle.
  • ali87  (22.07.08 16:04:02) 
Cardfinans (finansbank)'ın sitesinde e-kardfinans ismindeki bir sanal kart gözüme ilişti ayrıca bu sanal kart ile taksit imkanından da faydalınabiliyormuşuz.. Bir bilgisi olan ya da tavsiye edecek olan var mı ?


  • joehigashi  (22.07.08 16:48:48) 
işbankası (iş'te üniversiteli) ve finansbank(cardfinans university) öğrencilerden kart ücreti ve hesap işletim ücreti istemiyor.

kartı da (limiti düşük olmak şartıyla) fazla uğraştırmadan veriyorlar.
  • cruor  (22.07.08 21:22:01) 
garanti flexi..

kart ücretiymiş, kazandırdığı bonusmuş, faiziymiş, kart üstündeki resimmiş, herşeyi senin kontrolünde.. üstelik bonusun avantajlarından da aynen yararlanıyor
  • reeper redeemer  (22.07.08 22:28:59) 
flexi iyi de ben mi seçtim onlar mı itelediler bilemiyorum ama çok kart ücreti alıyor allahsızlar. maximum zaten maaş yattığı için almıyo kart ücreti axess de kendisi geldi verdcem diye o zaman çemkirdim ücretr almazsanız alırım diye. neyse geçen ay flexi ekstresinde 60 lira kart ücretini görünce flexi kartımdan soğudum. ama şöyle de bişi var biraz götü kalkık bir giyim magazasından alışveriş yapmıştım kaç taksit yapıyorsunuz diye sormuştum odemeyi yaparken biz en fazla üç taksit yapıyoruz beyefendiğğğğğ demişti kasiyer ukala bir uslupla iyi sen kaşındın deyip flexiyi uzattım hatun 3 taksitle çekti slip cort diye fleksiğğğğğğğ 6 taksit diye çıktı. ben de en az 6 yaparım hanımefendiğğğğğğ demiştim :)

kart alayım mı almayayım mı tereddütün içinse;
tek kartım varken kredi kartlarıyla zerre problemim yoktu. birden kart sayısı iki oldu toplam limitim maaşımın 6 katı oluverdi bu sırada gelen bütün kart tekliflerini itinayla geri çevirdim bir iki defa ay sonunda ödemelerde zorlandım. sonra kart sayım üç oldu limitim de maaşışım yaklaşık 10 katı oldu işte ne olduysa o zaman oldu. ne kadar itina göstersen de kontrolü çok güç ekstreler bir geliyor oha diyorsun ben mi yaptım bu harcamaları. ödemelerim aksadı zaten bi sendeledin mi gerisi geliyor bir iki ay tam ödeme yapamadım en son geçen ay bir baktım tam 180 milyon faiz ödeyeceğim aylık. hemen koştum işbankasından kredi çektim tüm borçlarımı kapattım kartlara da yaklaşmıyorum. krediyi de efendi efendi ödicem tabi...
  • agk  (23.07.08 00:20:08 ~ 00:28:59) 
ileride kafama uymazsa iptal ettiririm diyorsan yapı kredi ve garanti(shop and miles) hiç uğraştırmadan sadece "neden iptal ettirmek istiyorsunuz?" diye sorup iptali yapıyorlar (benim öyle olmuştu). citi ve finans bayağı zorluk çıkartıyor. tavsiye olarakda garanti bonus'u tavsiye ederim bayağı kampanyası vs'i oluyor.


  • eksi daglarinin aslani  (23.07.08 09:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.