[]

En Kolay Yoldan Turistik Şengen Vizesi Almaca

selamlar gençlik

9-16 ocak tarihleri arasında gidesim var buralardan, C tipi turistik vize alayım diyorum lakin en kısa başvuru ve kabul süreci hangi ülkenin konsolosluğundan olur bi deyin hele. daha evvelden hollandadan (C) ve avusturyadan (D) tipi vize aldım. her ikisinde de davet mektubu cart curt bişiler vardı. şimdi ben böyle elimi kolumu sallaya sallaya istesem verirler mi bana vize acep? bu arada ilk giriş yapacağım şehir viyana olacak.

ekstra not: netten kofti otel rezervasyonu çıktısı alsam ve uyduruk bir "mimari gözlem amaçlı gezi yapacam" konulu dilekçe yazsam şansım ne kadar artar?

hele bi el atın bea.

 
schengen olayında bazı ülkeler ilk giriş benim ülkeme yapacaksın diye bir koşul sürebiliyorlar. onun için garantiye al avusturyadan al derim hem daha once almıssın daha kolay olur.


  • sunriseee  (21.12.11 19:27:23) 
yazmamışsın ama çalıştığın bir yerden çalışma belgesi filan alsan çok daha kolay olur işin, oturma iznin de olmuş eskiden bu da bir artı. bir de banka hesabına (ailenden arkadaşlarından rica et) bir miktar şöyle dolgun gösterecek kadar bir para yatırsan da iyi olur. son olarak, arkadaşa katılıyorum, ilk avusturyaya gireceksen ordan vize al hiç başka yerlere bulaşma sonra problem çıkabilir, avusturyada sorun çıkıyor diye duymuştum.


  • in vino veritas  (21.12.11 19:33:39 ~ 21:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.